Region

Svet

Direktor Dečjeg doma Mladost: Miloš Bojanić nas je slagao

Miloš Bojanić je nakon pobede u rijalitiju "Farma" na sva usta pričao kako će 5.000 evra pokloniti Dečjem domu "Mladost" u Bijeloj. Od tada je prošlo deset meseci, a nijedna para nije kanula na račun. Stoga se oglasio direktor ove ustanove Borislav Đukanović, pokušavši da saopštenjem upućenom crnogorskim Vijestima podseti folkera na ono što je govorio.

Direktor Dečjeg doma Mladost: Miloš Bojanić nas je slagao



"S obzirom na to da je g. Bojanić o svojoj odluci obavestio sve medije, naša ustanova je tokom nekoliko narednih meseci bila pod pritiskom da li je isplata izvršena. U ličnim i telefonskim kontaktima koje smo sve donedavno imali s njim on nas je stalno obaveštavao da mu Pink još nije isplatio novac, te da će, čim ga dobije, ispuniti obećanje."

Sa druge strane Miloš Bojanić je reao da će sve u najkraćem roku biti rešeno.

"Nema potrebe da se bavite time, biće sve rešeno. Direktor Dečjeg doma zna za dogovor između mene i Pinka i za to da postoji sporazum da ih sačekam za novac. Bojanić je obećao i ispuniće obećanje, ali gospodin Đukanović ne bi trebalo da se ljuti, jer to nije obaveza nego poklon!" - naglasio je Miloš.

U međuvremenu direktor doma je promenio priču:

" Rečeno nam je na Pinku da mu novac od "Farme" još nije uplaćen. Razumem i da je Bojanić bolestan, ali naši mediji vrše pritisak na nas, misle da smo mi te pare dobili i prisvojili" - kazao je Đukanović.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>