x

Sve na portalu o:

X Factor Adria

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski bolji od originala!
U šestom finalnom izdanju takmičenja X Factor Adria, na scenu je kao drugi finalista izašao Daniel Kajmakoski koji se ovog puta odlučio za Hurts i pesmu "Stay".
18. februar 2014. 21:27
X Factor Adria: Tamara Milanović otvorila šesti lajv! Kristina Kovač - Tamara, ja te volim!
Takmičarka šoua "X Factor Adria" Tamara Milanović prva je nastupila u šestoj finalnoj emisiji. Prošle nedelje lajv je otkazan zbog epidemije gripa, a posle dve nedelje pauze takmičari su se dobro pripremili.
18. februar 2014. 21:16
X Factor Adria: Daniel Kajmakoski svojom veštinom oduševio fanove (Foto)
Učesnik X Factora Daniel Kajmakoski koji je svojim glasom, ali i stasom osvojio srce mnogih devojaka, priprema se za večerašnji lajv nastup.
18. februar 2014. 14:15
X Factor Adria: Napetost i uzbuđenje raste pred večerašnji nastup! Niko ne želi da napusti takmičenje
Večeras se održava šesta uživo emisija muzičkog takmičenja X Factor, a tenzija među kandidatima je sve veća jer niko od njih ne želi da napusti šou.
18. februar 2014. 11:54
X Factor Adria: Aleksandra Brković - Žao mi je što nemamo mogućnost da sami biramo pesme
Učesnica X Factora Aleksandra Brković iskoristila je prošlonedeljnu pauzu kako bi uživala u lepom vremenu sa svojom drugaricom Vanjom Mišić članicom ženske grupe "4U“.
17. februar 2014. 19:57
X Factor Adria: Kojom pesmom će Maid Hećimović svojoj dragoj izjaviti ljubav?
Finalista muzičkog takmičenja "X Factor Adria" Maid Hećimović koji se u ovo popularno pevačko takmičenje vratio zahvaljujući glasovima publike u utorak će pevati čuvenu baladu jednog popularnog hrvatskog pevača.
16. februar 2014. 21:21
X Factor Adria: Fifi ima novu boju kose, promena imidža! (Foto)
Bivša učesnica muzičkog takmičenja X Factor Fifi, potpuno je promenila svoj imidž zbog snimanja spota za pesmu "Namerno".
15. februar 2014. 16:31
X Factor Adria: Kaliopi specijalna gošća u sledećoj emisiji
Uprkos brojnim spekulacijama, u utorak će biti prikazana šesta lajv epizoda X Factora sa još jednom gošćom koja će nastupiti u revijalnom delu. Popularna makedonska pevačica Kaliopi Bukle prihvatila je poziv produkcije da nastupi u ovom muzičkom takmičenju.
13. februar 2014. 21:05
X Factor Adria: Aleksandra Sekulić imala manji sudar, žena joj umesto para tražila autogram (Foto)
Učesnica koja je pre dve nedelje napustila muzičko takmičenje X Factora Aleksandra Sekulić juče je zbog svoje nepažnje imala manju saobraćajnu nesreću u centru Beograda.
13. februar 2014. 14:35
X Factor Adria: Ilma Karahmet- Nisam znala ko je  Kiki Lesendrić
Iako je zbog epidemije gripa jučerašnji lajv nastuo muzičkog takmičenja X Factor bio otkazan, učesnice Ilma Karahmet, Tamara Milanović,  Aleksandra Brković, kao i takmičarka koja je napustila ovaj šou  Aleksandra Sekulić  zajedno sa svojim mentorom Kikijem Lesendrićem bile su gošće kod Ognjena Amidžića.
13. februar 2014. 02:08
X Factor Adria: Maid Hećimović podelio svoju tugu sa gledaocima
Večeras se umesto planiranog lajva šoua "X Factor Adria" emituje specijalna emisija pod nazivom "Upoznaj svog favorita", a Maid Hećimović odlučio je da sa gledaocima podeli jednu emotivnu priču.
11. februar 2014. 23:46
X Factor Adria: Aleksandra Brković - Nije tačno da svake noći izlazim i provodim se do jutra!
Večerašnja lajv emisija "X Factora Adria" otkazana je zbog gripa, a publici je pripremljeno specijalno izdanje u kome je učesnica Aleksandra Brković prokomentarisala navodne priče da svake noći izlazi i pije do jutra.
11. februar 2014. 22:20
X Factor Adria: Kristina Kovač- Moj način rada je neuvijen, direktan, iskren i neopterećen
Poslednjih dana velika je tenzija između dve mentorke u muzičkom takmičenju X Factor, a sada se njihova rasprava prenela i među fanove koji putem društvenih mreža vređaju Kristinu Kovač.
11. februar 2014. 08:39
X Factor Adria: Doktori traže negu - i njih oborio grip! (Foto)
Ekipa šoua X Factor Adria "pala" je pred naletom gripa! I dok je veći deo finalista skrhan zbog podmuklog virusa, Doktorima ne manjka dobro raspoloženje. Iako pod terapijom, oni nalaze snagu i za pošalicu.
10. februar 2014. 11:30
X Factor Adria: Ana Mihajlovski - Ne prepucavam se sa Željkom Joksimovićem, samo sam se malo našalila sa njim
Ana Mihajlovski Grubin, voditeljka šoua X Factor Adria, zadovoljna je svojim učešćem u regionalno najpopularnijem muzičkom takmičenju, te kaže da ima sjajan odnos sa sudijama, ali i favorite među finalistima.
10. februar 2014. 10:03
X Factor Adria: Otkazan sledeći lajv zbog epidemije gripa!
Šesti lajv šoua X Factor Adria otkazan je zbog epidemije gripa! U utorak, 11. februara, finaliste nećemo gledati na sceni u nastupima uživo, već će biti emitovana specijal emisija "Upoznaj svog favorita".
9. februar 2014. 19:20
X Factor Adria: Kristina Kovač vs. Emina Jahović - Odnosi sve napetiji!
Kristina kovač, sudija i mentor u šouu X Factor Adria, poznata je po svojim direktnim i iskrenim komentarima, zbog čega često ume da se zameri svojim kolegama. Ovog puta, prozvanom se našla Emina Jahović.
7. februar 2014. 23:47
X Factor Adria: Kristina Kovač - Haris Ćato uopšte ne napreduje, i za to je kriva Emina!
Kristina Kovač, mentorka grupe 4U koja je u poslednjem "lajvu" napustila šou X Factor Adria, nije zadovoljna takvim razvojem događaja, a nije se libila i da iskritikuje koleginicu Eminu Jahović, jer ne bira adekvatne pesme za Harisa Ćata.
6. februar 2014. 21:04
 Haris Ćato iz X Factora Adria oduševio Anastasiju Ražnatović: On je fenomenalan! (Video)
Anastasija Ražnatović veliki je fan muzičkog šoua X Factor Adria, a među finalistima istog pronašla je i favorite. Naime, nju je posebno svojim glasom oduševio 14-ogodišnji Haris Ćato iz Sarajeva.
6. februar 2014. 14:16
X Factor Adria: Suze i na sceni, i u bekstejdžu - Najemotivniji lajv do sada! (Video)
Poslednji "lajv" X Factora Adria obeležile su suze, kako na sceni, za šta je zaslužan Haris Ćato, tako i van nje, u bekstejdžu, među potrešenim i uzbuđenim finalistima, koji nisu mogli da sakriju razočarenje zbog ispadanja grupe "4U".
5. februar 2014. 20:22

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Milena Ćeranić - Pesma sa posv


Svakim danom 00:00

Novi spot Milene Ćeranić za pesmu "Pesma sa posvetom".

Vlado Georgiev - Iskreno


Svakim danom 00:00

Novi spot Vlada Georgieva za pesmu "Iskreno"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus