Lifestyle

Zanimljivosti

Vesti

goran bogdan najnovije vesti - strana 8

Goran Karan posetio vinariju Zvonka Bogdana (Foto)

Goran Karan posetio vinariju Zvonka Bogdana (Foto)

Samo dva dana pred tradicionalni osmomartovski koncert u Domu Sindikata, popularni splitski tenor Goran Karan ne prestaje sa vežbanjem sa svojim bendom. Ove godine, kao lokaciju za pripreme, odabrali su prelepu vilu “Lago” na Paliću. Između proba, Goran i njegov bend “Vagabundo” uživaju u miru i tišini ravnice, u prirodnim lepotama jezera, ali i u vojvođanskim gurmanlucima. Čak su i posetili vinariju “Zvonko Bogdan” i susreli se sa ovim legendarnim pevačem tamburaške muzike.

Pročitaj više

Romanu Panić "oduvala" klinka!

Romanu Panić

Goran Marković je poznat po tome što zbija šale na tuđ račun. Ovog puta "žrtva" je bila poznata pevačica Romana Panić. Goran i njegov tim saradnika, ubedio je Panićevu da potpisuje godišnji sponzorski ugovor sa poznatom kućom iz Beograda kojoj će ona biti zaštitno lice. A onda nastaje pravi haos i drama, dolazi 20 godina mlađa, lepša i zgodnija devojka, tako da Romana ostaje bez ugovora i sve pada u vodu.

Pročitaj više

Goran Bregović i Raka Marić u svadji?!

Goran Bregović i Raka Marić u svadji?!

Dugogodišnji prijatelji i saradnici, kompozitor Goran Bregović i menadžer Raka Marić, navodno su raskinuli poslovnu saradnju. Po estradnoj čaršiji priča se da je motiv za razlaz koncert koji je Bregović 8. marta trebalo da održi na gradskom trgu u Brčkom, na godišnjicu obeležavanja distrikta Brčko, za koji je, spekuliše se, honorar bio 46.000 evra.

Pročitaj više

>