Region

Svet

Region

Ana Vučelić šutnula Sergeja Trifunovića

Ana Vučelić, 23-godišnja ćerka političara Milorada Vučelića , raskinula je vezu sa glumcem Sergejem Trifunovićem. Razlog za razlaz nije bila starosna razlika od 15 godina, već novi muškarac koji se pojavio u njenom životu.

Ana Vučelić šutnula Sergeja Trifunovića



Prema pisanju lista “Alo”, veza je za Anu predstavljalo opterećenje, pa ponekad čak i mučenje, jer su ona i Sergej imali potpuno različite poglede na život.

- Pre dva, tri meseca su definitivno završili ljubav. Sigurno se neće miriti posle raskida jer je Ana uvidela koji su joj prioriteti u životu, a Sergej definitivno nije spreman da je prati u tome – kaže izvor lista “Alo”.

Ana se pre godinu i po dana vratila u Srbiju posle studiranja na koledžu za medije i komunikaciju u Švajcarskoj.

Ana Vucelic i Sergej Trifunovic

- Drugačiji način života koji su vodili pre nego što su se upoznali dosta je uticao da se posle više od godinu dana veze raziđu. Jednostavno, ljudi su imali različite vizije i ciljeve u životu, što i ne čudi preterano jer je Ana godinama živela u inostranstvu - objašnjava izvor.

Ana je sada našla novu ljubav. Reč je o Italijanu kog je upoznala tokom studiranja.

- O svom trenutnom emotivnom životu stvarno ne bih želela da pričam. Sergej i ja nismo zajedno već neko vreme. Sergeju želim mnogo uspeha u daljoj karijeri jer je talentovan i uporan dečko - rekla je Vučelićeva za “Alo”, dok je Trifunović ostao nedostupan za komentar.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>