Region

Svet

Miloš Bojanić vraćen na Pink

Folkeru i bivšem učesniku rijalitija „Dvor” Milošu Bojaniću, protiv kog je podneta krivična prijava zbog antisemitizma, od prošle nedelje ukinuta je zabrana pojavljivanja na televiziji Pink. Tako se jedan od najomraženijih učesnika rijalitija posle mesec i po dana prvi put pojavio na ružičastoj televiziji i to u jednoj od najgledanijih emisija „Nedeljno popodne kod Lee Kiš„.

Miloš Bojanić vraćen na Pink



"Pošto ste imali priliku da vidite Bojanića u jednoj od naših emisija, to znači da mu je ukinuta zabrana koja je do sada bila na snazi. Tako je odlučeno i gledaoci će sada moći da ga vide na našem kanalu. Što se Maje Nikolić tiče, zabrana još uvek važi" – rekla je u izjavi za Press PR Pinka Tanja Vojtehovski.

S druge strane, poznati folker tvrdi da stvari polako dolaze na svoje mesto i da će ga ubuduće njegovi fanovi gledati na njegovom matičnom kanalu.

"Eto, vidite da se stvari polako vraćaju u normalu! Milica i Željko Mitrović zbog okolnosti su postupili na najbolji mogući način, ali sada kada se bura stišala, vratio sam se tamo gde pripadam" – istakao je Bojanić.

"Svi su shvatili da ja nisam kriv i nadam se da će tako biti i sa slučajem Maje Nikolić. Inače, nisam se iznenadio kada me je Lea Kiš pozvala da gostujem u njenoj emisiji jer sam znao da pravda kad-tad pobedi. Imam mnogo sreće jer sam pravičan, pa se stvari uglavnom na kraju reše u moju korist" – poručio je folker.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>