Region

Svet

Sanja Marinković: Ne znam ništa o vibratorima

Voditeljka Sanja Marinković gostujući u emisiji Ivane Baltić "Ja to tako", otkrila je dosta stvari iz svog privatnog života. Sanja je između ostalog otkrila kakve brushaltere nosi, da li sebe smatra dobrom ili lošom ribom i da li ima neostvarene seksualne fantazije.

Sanja Marinković: Ne znam ništa o vibratorima"Ja sam loša riba, sad si me podsetila na to. Evo i da ti ispričam jednu anegdotu na tu temu. Nedavno sam otišla u TC Ušće. U jednoj radnji sam htela da kupim brushalter, ali ne onaj sa umecima, puš-up i to, nego običan. Kad je čula šta tražim, prodavačica mi je rekla: „Ali u vašem broju uopšte ne postoje brushatleri bez umetaka“. Kao, takve grudi su toliko male da u brushalteru mora da bude i umetak. Eto, tako sam shvatila kako sam ja u stvari loša riba!" - rekla je Sanja kroz osmeh i otkrila kakve su njene seksualne fantazije.

"Nemam seksualne fantazije. Nisam mnogo maštovita mada znam da muškarci to mnogo vole. Skoro su me pitali da li imam kod kuće vibrator. Ja nemam pojma ništa o tome!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>