Region

Svet

Trudna Sonja morala da stoji na reviji Suzane Perić

Revija naše modne kreatorke Suzane Perić koja je bila u utorak uveče, pamtiće se dugo po tome što je trudna supruga pevača Ace Lukasa Sonja morala da stoji celo veče.

Trudna Sonja morala da stoji na reviji Suzane PerićSonja ipak nije Suzani zamerila ništa, već je celu krivicu prebacila na organizatore modne revije.

"Nisam se naljutila na Suzanu, već na organizatore, koji nisu imali veze s mozgom i pri tom su bili užasno neljubazni. Bila je ogromna gužva, revija je kasnila ceo sat. Ja sam zbog svog stanja sačekala da svi uđu, a tada su svi već seli ko je gde hteo” - rekla je Sonja.

Za ovaj nemili događaj saznala je i sama kreatorka, koja je bila jako iznenađena i kojoj je izuzetno bilo krivo što se tako nešto dogodilo.

“Nažalost, desila se slična situacija kao i na prošloj reviji, kada je moja prijateljica Sandra Meljničenko ostala bez mesta. I sinoć su mnoge ličnosti ostale da stoje, a među njima je bila i Sonja. Ja moram da kažem da nemam nikakve veze s tim delom organizacije, pošto je za to zadužena modna agencija „Klik“. Čula sam se sa Sonjom i izvinila sam joj se, kao i svima koji su ostali bez mesta” - izjavila je Suzana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>