Region

Svet

Sandra Afrika mrtva pijana umalo ubila Sašu Kapora

Pevačica Sandra Afrika prošle nedelje sela je mrtva pijana za volan svog automobila i umalo nije ubila sebe i svog kolegu Sašu Kapora kad je izgubila kontrolu nad volanom i sletela sa puta.

Sandra Afrika mrtva pijana umalo ubila Sašu Kapora



Sve se dogodilo u jednom malo mestu na putu za Novi Sad gde su Sandra i Saša bili u gostima kod zajedničkog prijatelja. Iako mu je ruka još uvek povređena, Saša je zamolio Sandru da on vozi, ali ona nije htela da prihvati taj predlog.

"Vozila je mnogo brzo i odjednom je, ne znam zašto, pustila volan, pa smo sleteli u neku njivu. Bilo je veoma strašno. Mislio sam da nam je došao kraj! U tom trenutku ne možeš normalno da razmišljaš, ali ja sam, na svu sreću bio priseban, pa sam rukama prekrio glavu i legao preko Sandre" - izjavio je Kapor.

Prema Sašinim rečima, imali su veliku sreću, jer nagib između puta i njive nije bio veliki, pa su prošli samo sa ogrebotinama i modricama, jer su se dobro ugruvali.
Naravno, policiju nisu hteli da zovu, već je po njih došao folkerkin verenik Mikiša.

"Mnogo mi je teško što sam dozvolila da moj kolega i ja doživimo takav stres. Nikada više neću voziti pijana! Napravila sam katastrofalnu grešku i kajem se zbog toga" - požalila nam se atraktivna pevačica.





Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>