Ostalo

Sme�no

Lepe žene očekuju da muškarci plaćaju večere

Prema poslednjim istraživanjima lepe devojke od muškaraca očekuju da oni plate večeru na koju ih je izveo, jer smatraju da su to zaslužile, a evo i nekoliko razloga zašto je to tako.

Lepe žene očekuju da muškarci plaćaju večere



Pre odlaska na sastanak, devojke ulažu mnogo vremena i truda kako bi što lepše izgledale za izlazak, pa samim tim smatraju da će im se muškarac odužiti na taj način što će platiti večeru.

Naučnici sa Univerziteta St. Andrews kažu da su otkrili da one smatraju da muškarci moraju da plate za uživanje u njihovom društvu.

"Privlačne žene bukvalno ulažu puno u taj izlazak i zato očekuju da druga osoba ceni to i plati račun", kaže Michael Stirrat i objašnjava da žene tako obavezuju muškarca da uloži nešto u zajedničku budućnost.

Naučnici dodaju da je dobro što i privlačni muškarci smatraju da su oni ti koji trebaju da plate večeru, jer na taj način pokazuju da su zaintresovani i da bi ponovo voleli da vide tu osobu.

“Kada muškarac plati večeru on na neki način govori da je zainteresovan i da bi voleo drugi sastanak. A kada žena pusti da muškarac plati, ona pokazuje da bi volela drugi sastanak,” kaže istraživač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>