Region

Svet

Region

Majkl Medsen oduševljen crnogoroskom lozom

U Ulcinju se ovih dana privodi kraju snimanje akcionog trilera “Loša sudbina” (“As pik”) reditelja Draška Đurovića. Glavnu ulogu tumači Majkl Medsen, a u ekipi su još i Rastko Janković, Milica Milša, Predrag Bjelac i Branimir Popović.

Majkl Medsen oduševljen crnogoroskom lozom



"Film uglavnom snimamo na potezu Podgorica – Bar – Ulcinj. Majkl Medsen trenutno nije na snimanju jer je on svoje scene završio."

Inače, poznati glumac se kao kolega pokazao prirodnije nego što je bilo ko očekivao, s obzirom na svoju bogatu dosadašnju karijeru i filmove koje je radio. Nije mu bilo teško da se slika sa celom ekipom ponaosob. Vrlo je tolerantan, komunikativan i veseo čovek. Tokom boravka u Crnoj Gori nije imao nikakve specijalne zahteve.

"Naravno, imao je redovne masaže, ali to je sasvim normalno s obzirom na to da je došao iz Los Anđelesa i da je deo njihovog džet-seta. Od domaćih specijaliteta najviše mu se dopala crnogorska loza" – otkriva Rastko Janković.

On kaže da je oduševljen poznatim holivudskim glumcem koji je, pravi profesionalac.
"Majkl je vrlo precizan kada je tekst u pitanju. Dovoljno je da ga pogleda i brzo savlada. Što se njega tiče, snimanje je teklo vrlo brzo. Inače, radimo bukvalno od 9 ujutru do 11 uveče i jednostavno, nema vremena za zabavu."

Radnja filma koji će se snimati do 6. aprila se dešava devedesetih godina u srednjovekovnom gradu na moru. Glavni akteri su dvoje mladih koji se slučajno sreću, ali čiji su životi povezani starim osvetama i grehovima. Majkl tumači Lava, specijalca koji dolazi u Crnu Goru da se obračuna sa svojim nevernim poslovnim partnerima.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>