Region

Svet

Gavrilovići: Jutro će promeniti sve (Video)

Večeras, pre pregleda dana u drugom rijalitiju, televizija Pink je sve svoje gledaoce vodila u “goste” kod Gavrilovića... Od ponedeljka do srede, po pola sata, posle Nacionalnog... Gavrilovići i njihova priča. Pink pomaže porodici u nevolji... Prošla epizoda je bila “Mamin rođendan”...

Gavrilovići: Jutro će promeniti sve (Video)Zoran (38) i Danijela (33) žive u selu nadomak Donjeg Milanovca u trošnoj kući sa dve sobice i kuhinjom. Imaju osam sinova - Slađan 16, Srećko 14, Aleksandar 13, Danijel 11, Svetislav 10, Jovan 8, Saša 6, Mario 5.

Sedmorica idu u školu, dok Mario još uvek nije krenuo. Da bi stigla do škole, deca prelaze kilometre peške kroz šumu...

Zoran i Danijela nisu zaposleni nigde, već povremeno nadniče kako bi mogli da prehrane decu. Razmišljali su da prodaju tu kućicu i pokušaju da kupe stančić u Donjem Milanovcu, međutim u stanu ne bi mogli da drže svinje i kokoške, pa ne bi imali od čega da se hrane.

Meso jedu otprilike jednom nedeljno, a ne sećaju se kada su deci kupili garderobu. Nemaju tekuću vodu ni kanalizaciju, septička jama im se nalazi u sred dvorista. Pre par meseci su dobili veš mašinu, ali moraju da donesu vodu sa izvora koji je daleko od njihove kuće, pa da vodu sipaju u mašinu kako bi radila. Počeli su da zidaju neko kupatilo iza kuće jer trenutno imaju poljski wc, a kupaju se u lavoru, međutim nemaju novca da to završe.

To kupatilo je ujedno i najveća želja koju imaju. Televizija Pink će u narednom periodu pokušati da promeni njihov život i da reši njihove probleme. Serijal će trajati sve dok Gavrilovići ne stanu na noge i ne počnu da žive kvalitetnijim i boljim životom...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>