Region

Svet

Jovana i Željko ne mogu jedno bez drugog

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink Jovana Janković i pop pevač Željko Joksimović pomirili su se nakon što su pre tri nedelje raskinuli trogodišnju vezu i veridbu, saznaje Press. Naime, njih dvoje bi trebalo u četvrtak zajedno da otputuju u Crnu Goru, gde Joksimović ima ugovorena dva nastupa, kako bi se tokom vikenda u Budvi posvetili jedno drugom, daleko od očiju javnosti.

Jovana i Željko ne mogu jedno bez drugog



"Iako su tri nedelje bili razdvojeni, Jovana i Željko su shvatili da ne mogu jedno bez drugog pa su rešili da svojoj vezi daju novu šansu i nastave tamo gde su stali. S obzirom na to što je Jovana tokom nedelje zauzeta poslovnim obavezama, ona još uvek razmišlja na koji način će se pridružiti svojoj jačoj polovini u Crnoj Gori, kako bi mu pružila svoju podršku na koncertu, što je radila i pre raskida" priča naš izvor blizak paru, osvrnuvši se na čaršijske priče da je uzrok njihovog razlaza Jovanina prevara sa proslavljenim košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem.

"Razlog za njihov raskid je potpuno drugačije prirode i nema veze sa Đorđevićem. To Željko najbolje zna i zato ga ni u jednom trenutku nisu pogodili napisi medija da ga je Jovana prevarila. U prilog tome govori i činjenica da njih dvoje već sada razmišljaju da nastave sa planovima oko venčanja, koje bi trebalo da bude na jesen. Inače, Željko je po pitanju prevare veoma kategoričan i da u toj priči ima istine, ne bi njihovoj ljubavi dao drugu šansu" potvrdio je izvor. Naš sagovornik ističe da je Jovana iz revolta skinula verenički prsten, ali da nije imala nameru da ga vrati pevaču. "Ona nije želela da vrati verenički prsten jer je u dubini duše osećala da se njihova veza nalazi u prolaznoj krizi i da će nakon nesuglasica uspeti da prebrode teške trenutke o kojima ne žele da pričaju u javnosti. Jovana je jako emotivna i skinula ga je zbog toga što joj je bilo teško da je prsten podseća na trenutak kada ju je Željko zaprosio.

" Na pitanje kako komentariše to što Jovana po drugi put raskida veridbu, prvo sa Aleksandrom Zeremskim i nedavno sa Joksimovićem, naš izvor odgovara: "Možda ne deluje tako, ali Jovana je jedna romantična žena. Zeremski ju je zaprosio na zabavi koju je organizovao u njenu čast posle Evrosonga, što je nju veoma dirnulo, kao i postupak Joksimovića koji je to učinio na Dan zaljubljenih. Sada verujemo da će ih Jadransko more zbližiti i da će se slatko smejati celokupnoj situaciji kroz koju su prošli tokom proteklih nedelja".

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>