Region

Svet

Seka Djordjević neće razvod

Uprkos tome što je u javnost procurila priča da je Aleksandar Đorđević bio u tajnoj vezi s voditeljkom Jovanom Janković, Seka, supruga slavnog košarkaša, neće tražiti razvod.

Seka Djordjević neće razvod



Seka Djordjević: Ostavite me na miru
"Seka istinski veruje u to da je ovo samo još jedno iskušenje kroz koje moraju proći u svom braku. Kada je prvi put čula za navode da je muž vara, pripisala je to čaršijskim pričama i nije im pridavala preteran značaj, ali joj ipak nije bilo svejedno kada su svi mediji počeli da pišu o glasinama da je Sale u vezi s Jovanom. No, ona spada među ljude koji smatraju da je brak svetinja i rešena je da sačuva porodicu" – rekao je naš izvor i dodao da će Seka teško promeniti stav.

"Prosto, osim ako neko ne dostavi direktan dokaz da joj je Sale bio neveran, odlučila je da veruje svom suprugu. Na sve što se može čuti gleda kao na priču koju plasira neko ko želi da joj rasturi brak, a ona na to neće pristati niti će podneti zahtev za razvod. Ipak su njih dvoje zajedno već više od dve i po decenije, a venčani su 15 godina, imaju divan odnos i ona neće dopustiti da se to tek tako sruši" – kaže izvor blizak Đorđevićima.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>