Region

Svet

Estradu zahvatila kriza: Kolege se gadjaju ciframa

Pevači Džej Ramadanovski, Vesna Rivas i Saška Karan gostujući u emisiji na jednoj domaćoj televiziji otkrili su kako su današnji honorari mnogo manji nego ranije, kao i da je celokupnu estradu zahvatila velika kriza.

Estradu zahvatila kriza: Kolege se gadjaju ciframa



"Definitivno, ja ne lažem, ceo svet je u krizi pa i mi. Mi još i lepo živimo... " - rekao je je Džej i dodao:

"Nekad smo lepo zarađivali, pogotovo na Zapadu, sada toga više nema. Meni je lako, tikepa 35 evra i džemper od 20 evra, ali ženama je teže, one moraju da se obuku, mada imam i ja jakne od 2000. Ja sam isto pevač ko Majkl Džekson, a švorc sam ko Muja. Neki se gađaju ciframa za Novu godinu, ko da ti da 50.000 evra? – pitao se Džej i priznao da na pta je najviše trošio pare.

"Najviše sam trošio na ulicu, žene i kafanu."

Vesna Rivas se takođe požalila: "Bije nas glas kako radimo za hiljadarke, kolege se neprimereno gađaju ciframa. A s nama pevačima i estradnim umetnicima se i bendovi sprdaju. Juče se ispilili, naučili 20, ajde 50 pesama, nemaju ulaganja, ja moram da platim i njih i ozvučenje i prevoz i porez, a oni ne znaju ni šta znači zabaviti narod. Još nam se smeju iza leđa. Nemaju pojma kako je to uraditi svadbu kad ti svako udari kragnu, zagrli te, poručuje... Pa šta te briga koliko zarađujem? Vi cirkate, a ja imam odgovorniji posao, treba držati svadbu pet dana."

Pevačica Saška Karan, koja je pre 20. godina imala hit  "Daću, daću, daću nego šta ću“ prepoznala se u priči svoje koleginice Vesne Rivas , pa je kratko prokomentarisala:

"Imam pozitivnu energiju i prenosim to na publiku i to mora da bude povratna informacija. Mi smo izabrali taj posao i moramo da ga izguramo" –zaključila je Saška.

Na kraju emisiji pevačima se pridružio i nova YouTubu zvezda Lepi, koji se za razliku od ovih kolega nije žalio na teško zarađeni pevački hleb:

"Put dovde mi je bio trnovit. Nisam se nadao da ću ovako velike mase da pokrenem."
Lepi je još dodao da je spremio trio, sa Đusom i MC Stojanom, ali nije hteo da otkrije kako se pesma zove.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>