Region

Svet

Veliki brat: Nindža oduzeo stvari, pale prve suze i nagrada smanjena (Video)

 Veliki Brat okupio je sve stanare u dnevnoj sobi i naredio im da u najkraćem roku spakuju sve svoje stvari sem donjeg veša.

Veliki brat: Nindža oduzeo stvari, pale prve suze i nagrada smanjena (Video)Kada su se spakovali dobili su koverat u kome je stajala poruka da će nekoga od njih pogoditi otrovna strelica.

Duško koji je iz kuće navodno izbačen posle samo 24h, a završio je na tzv. đubrištu, dobio je od Velikog Brata dobio je zadatak od Velikog brata da upravo on svojim ukućanima uputi otrovnu strelicu.

Duško je Emi oduzeo kofer, a zatim se u dvorištu kuće pojavio nindža koji je pokupio sve njene stvari u crnu kesu i bacio ih u otpad.

Tada je došlo i do prvih suza u kući, jer se Ema rasplakala, pošto je ostala samo sa kupaćim kostimom i donjim vešom, ali se malo utešila što joj je ostala “njena šminkica”.

"Trebalo je da mu se usprotivimo, da mu ne damo da joj uzme kofer. Ne može on da bude jači od nas dvanaestoro" – rekla je Bojana.

Ukućanke su se dogovorile da će Emi pozajmljivati stvari, dok se Veliki Brat ne bude smilovao i vratio joj njenu odeću.Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>