Ostalo

Sme�no

Fensi automobili za fensi cice (Video)

Najpoznatije modne kuće Louis Vuitton i Gucci došle su na ideju da svoje dobro poznate printove prikažu u malo drugačijem izdanju, pa sada osim što možete da prošetate njihove torbice, odeću ,obuću, njihov brend ćete moći i da provozate. Naime, na tržištu su se pojavila dva modela automobila koja su zasenila najpre devojke koje su njihovi verni potrošači a onda i ostale.

Fensi automobili za fensi cice (Video)



Cover EFX Mini Cooper odnosno “Tašna na četiri točka” kako su je mnogi nazvali, automobil je koji je nemačka kompanija  predstavila kao pravu modnu kreaciju. Prekriven je nalepnicama od crne kože u šarama Louis Vuitton. Takođe, na karoseriji je ručno zalepljeno nekoliko hiljada pozlaćenih detalja, a ivice aluminijumskih točkova od 17 inča urađene su u metalik zlatnoj boji. Osim spoljašnjeg izgleda, ovaj model je dobio i neke nove tehničke karakteristike tako da snaga motora ima 252 KS umesto dosadašnjih  211 a postavljeni su i novi filteri za vazduh I izduvni sistem. Što se tiče same cene, još uvek nema informacija o tome, niti kada će se naći na tržištu.



Fiat 500 by Gucci je automobil  koji je nastao saradnjom modne kuće Gucci i Fiata, kompanije za proizvodnju automobila. Ovaj model prvi put je predstavljen u Milanu, na Nedelji mode  i biće u prodaji od 01. aprila do 30. juna i to samo putem onlajn porudžbine. Početna cena sa pratećom opremom će biti 17.000 evra, model  je dostupan u beloj i crnoj boji a po želji kupca, čitava oprema može biti dizajnirana u Gucci stilu. Sa dobro poznatim zeleno-crveno-zelenim printom možete imati i sedišta, i patosnice i naslon za glavu, ma sve što jedna fensi cica može da poželi.

E pa devojke, ukoliko niste znale uz šta biste najbolje uskladile svoje markirane torbice, vreme je da sebi priuštite ovakve modele automobila.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>