Region

Svet

Dača Ikodinović: Intervju u kom pljujem Natašu je lažan

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović demantovao je jučerašnji intervjuu koji je navodno dao novinarki Pulsa. Dača je otkrio da mu je sve to namešteno i da on nikada ne bi na taj način isprozivao svoju bivšu suprugu.

Dača Ikodinović: Intervju u kom pljujem Natašu je lažan



"Nisam ja dao nikakav intervju. Nije bitno šta je istina, i šta tu piše, nego otkud nekom pravo da objavi tako nešto, a sve je to maslo novinarke tog magazina kojoj, bre, svaka čast. Još priča kako mi je učinila uslugu, a nikakav intervju ja njoj nisam dao, i ako sam joj nešto rekao, to nije bilo za novine. Tabloidi u Srbiji žele takve priče. Nažalost, to žele i dnevne novine. Meni je, pravo da vam kažem, muka od svega. Moji prijatelji, hvala bogu, znaju ko sam, a na to šta se dešava u vezi sa celom ovom pričom oko razvoda ne mogu više ni da utičem jer je toliko budalaština i laži izrečeno" – rekao je Dača.

"Meni je samo žao kako su ljudi tako brzo zaboravili ko sam ja. Razumem da je hit ova priča oko razvoda, ali ovo je već preterano interesovanje za jedan razvod braka. Ljudi, pa ja sam Danilo Ikodinović, sportista pre svega. Radi se o tome da sam ja svoju karijeru gradio kao sportista, a ne kao estradna zvezda. I bio sam dobar u tome, osvajao medalje, i znate svi koliko sam dobrog odigrao i za ovu zemlju. Međutim danas to više ništa nije važno" - zaključio je Ikodinović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>