Ostalo

Smeno

Idealna razlika u godinama između muškarca i žene je 10 do 15 godina

Iako današnje društvo vezu ili brak mlađe žene i muškarca koji je dosta stariji od nje većinom tretira kao odnos zasnovan samo na praktičnim razlozima, izgleda da u svemu tome ima i nečeg značajnijeg.

Idealna razlika u godinama između muškarca i žene je 10 do 15 godinaBarem tako tvrdi Britanka Mary Gold, koja se specijalizovala za proučavanje odnosa i veza između muškarca i žene. Upravo je ona došla do zaključka da je idealna dobna razlika između muškarca i žene više od deset godina, i to u korist muškarca.

Mary dokazuje svoju tvrdnju sa činjenicom da stariji muškarci imaju više samopouzdanja, a to je ono što ih razlikuje od mlađih kolega koji su nesigurni i skloni flertovanju, pa čak i preljubu.

S obzirom na njeno istraživanje idealan partner za svaku ženu je muškarac stariji od nje 10 do 15 godina.

Osim toga, stariji muškarci imaju i više iskustva u zavođenju, u vezi ili braku trude se više od svojih mlađih kolega, pa im nije problem odvojiti vreme za duge i ozbiljne razgovore. I što je najvažnije, znaju kontrolisati svoju seksualnost.

Neki od poznatih parova koji dokazuju navedene tvrdnje su Catherine Zeta Jones i Michael Douglas koji je od svoje bolje polovine stariji čak 25 godina, kao i Heidi Klum i 11 godina stariji Seal.

Viber

Izvor: Svet Plus


>