Region

Svet

Biseri i lapsusi voditeljki Velikog brata

Marijana Mićić i Antonija Blaće su voditeljke aktuelnog Velikog brata, a već prve večeri su uspele da nasmeju sve gledaoce. Nažalost, ne visprenim komentarima već lapsusima i budalaštinama, a naša Marijana za sada prednjači u odnosu na hrvatsku koleginicu.

Biseri i lapsusi voditeljki Velikog brata



Lapsusi Marijane Mićić

Ceo Pregled ulaska

1. Kada je ulazila na otpad gde sada borave tri učesnika, Marijana je upala u kontejner, nakon čega je izjavila: "Evo, voditeljka koju ste gore videli u sjaju i kristalima sada je u đubru."

2. Objašnjavajući propozicije trke čija će pobednica ući u Kuću, rekla je: "Koja od vas najbržim mogućim korakom, odnosno trčanjem, stigne do cilja, ulazi u kuću."

3. Dok je čekala Nimala na bini, Marijani se svideo njegov stajling, pa mu je izjavila: "Lepo si se pospremio."

4. Nakon kratke priče sa istim učesnikom, dok je ovaj ulazio u Kuću, Marijana se još jednom zbunila: "On sad vrši svoje zadnje pokrete pre nego što uđe u kuću Velikog brata."

5. Učesnik Dražen Bogdan je odgajivač pasa, pa je voditeljka pokušala da se našali: "Videćemo da li će Dražen, koji je inače odličan odgajivač pasa, uspeti u Kući nekog da preodgoji." - Nije joj uspelo...

Lapsusi Antonije Blaće

Antonija Blaće je sinoć napravila samo jednu grešku - jednu ali vrednu! Dok je nagovarala Macu da  gledaoce zabavi nekim mađioničarskim trikom, publici je saopštila: "Držite oči na rukama."

Zanimljiv početak, nema šta...

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>