Region

Svet

Parovi: Djani maltertira žene samo kad je pijan

Devojka koja je u rijaliti "Parove" ušla uz pratnju bivšeg fudbalera Saše Ćurčića, kaže da Đani nema običaj da maltretira žene osim kad je pijan.

Parovi: Djani maltertira žene samo kad je pijan



Ivana je bila poslednja žrtva u kući na koju je Đani čak i fizički nasrnuo tako što je davio, ali tvrdi da je nije povredio.

"Đani me nije povredio, ja sam jaka. Ni fizički nisam imala posledice nakon tog napada. On prema meni nikada nije pokazivao agresivnost. Čak ni prema Jasni, njegovoj devojci. Ovde se tako ponašao zbog prevelike količine alkohola koji je konzumirao. Alkohol je u njemu probudio zver, koja je potom napadala sve redom" - rekala je Ivana i dodala da će o tom napadu sa njim porazgovarati kad izađe iz Parova.

"Saša i ja ćemo o svemu što se desilo razgovarati po mom izlasku" – kaže Ivana i otkriva da je Ćurčić sa razlogom prozvao sve one čija je imena u pogrdnom kontekstu izgovorio u rijalitiju „Parovi“.

"Đani za sve ljude koje je prozivao ovde ima pozadinu i zna zašto je to pričao. On to ne bi govorio da nije znao o njima sve što je i rekao" –  izjavila je Ivana i dodala da je tačno da su se ona i Đani upoznali neposredno pred početak Parova.

"Đani i ja se ne poznajemo dugo. Međutim, pošto njegova devojka Jasna nije mogla da uđe u „Parove“, ja sam izašla u susret Đaniju i ušla sa njim, a onda mi je on rekao da ću ih ja spojiti kada izađemo, zbog toga me i zove „kumo“ - zaključila je Ivana.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>