Region

Svet

Marijana Mićić: Možda i ja jednom uđem u kuću Velikog brata

Rijaliti šou "Veliki brat" koji počinje u nedelju 13. marta, a njegove voditeljke biće Hrvatica Antonija Blaće i naša Marijana Mićić koja ovaj rijaliti vodi od 2006. godine.

Marijana Mićić: Možda i ja jednom uđem u kuću Velikog brata



"Moram priznati da imam pozitivnu tremu i da sam veoma uzbuđena. Jedva čekam nedelju i početak “Velikog brata”. Imala sam pauzu od godinu dana i uželela sam se posla. Smatram da će ovog puta VB biti sasvim drugačiji od svih prethodnih serijala. Pripreme su pri kraju i sve je spremno da renovirana kuća u Pionirskom gradu na Košutnjaku primi nove ukućane. Važno je da će ovog puta “Veliki brat” biti regionalnog karaktera" – rekla je Marijana Mićić.

Inače, Marijana kaže da je upoznala svoju koleginicu Antoniju, sa kojom je provela neko vreme kada je voditeljka iz Hrvatske bila u Srbiji.

"Antonija je neposredna i simpatična osoba i mislim da ćemo se odlično slagati. Antonija i ja ćemo voditi izbacivanje i mislim da će ovoga puta biti sve drugačije. Zanimljivo je da je Antonija i sama bila učesnica VB, pa me sada prijatelji često pitaju da li ću se i ja možda za sledeći serijal prijaviti kao takmičarka. Nikad se ne zna, zar ne!?"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>