Region

Svet

Parovi: Djani Ćurčić nestao posle davljenja Ivane

U “Parove” je ušao da bi zaradio novac da vrati dug za koji je, pred kamerama rekao da iznosi 12.000 evra. Kad je izašao iz “vile” prvo se pričalo da je ponovo otišao kod sestre, pa kod babe u Besni Fok, a krajem dana i da je odmah odleteo za Englesku.

Parovi: Djani Ćurčić nestao posle davljenja Ivane



"Brate jesi čuo. Onaj ludak je opet izbačen."

"Šta je sad uradio? Napao karatistu?"

"I ja sam to mislio, ali nije. Napao je Ivanu. Udario je po glavi, davio, šta već…"

"Ivanu, onu malu plavu?! Pa on je potpuno poludeo."

"Jao, šta je uradio! Sad će da ostane i bez honorara i bez svega. Da ti se nije možda javio?"

Ovako su juče razgovarali prijatelji Saše Ćurčića kad su čuli da je bivši fudbaler po drugi put izbačen iz rijalitija “Parovi”. Bili su zabrinuti jer je, kako rekoše, Đani u ponašanju otišao malo predaleko, a po izlasku sa televizije se nikome nije javio.
Prvo se pričalo da se, kao i posle tuče sa Gruom pre mesec dana, „sakrio“ kod sestre Snežane.

"Đani je u „Parovima“ – bilo je prvo što je rekla Ćurčićeva sestra Snežana, a kad je čula da je po drugi put izbačen iz ovog rijalitija zbunjeno je nastavila:

"Aha, izbačen… Ne znam, ne gledam ja to. Prvi put sad čujem od vas. Ne, nije kod mene."

Onda se pročulo da je kod babe u Besnom Foku.

"U Besnom Foku nije. Ja sam tu, i znao bih da jeste" – rekao je Đanijev prijatelj Manćini Stojković koji ga je, zajedno sa devojkom Jasnom, obišao u „vili“, a onda dodao:

"Vama je to smešno, ali to je moj prijatelj s kojim sam išao do dna… Mislim u vis, tamo gde inače nikad ne bih stigao. Sad ne znam ni gde je čovek. Gledao sam početak te večeri, a kad sam video šta radi sa rakijom, otišao sam na spavanje. Nisam mogao da gledam jer imam osećaj… Znam kad će da napravi nešto. Ali ne mogu sad da pričam. Moram prvo da se čujem sa Đanijevim menadžerom."

Posle razgovora sa Ćurčićevim menadžerom, njegova priča je bila malo drugačija.

"Nikad nije tako izgubio kontrolu. Kad sa mnom izađe i popije, uvek se normalno ponaša, a nema gde nismo bili. Kraljevo, Kruševac, Čačak, Šabac… Uvek se normalno ponašao i još je i vozio. Ne znam… Javiću ako nešto čujem. Ljubi vas Manćini" – rekao je Đanijev drug pre nego što je prekinuo vezu.

Kad su sve mogućnosti otpale, puštena je buva da je pravo sa televizije Hepi odleteo za Englesku.

Za mesec dana, koliko je proveo u luksuznom prostoru televizije Hepi, Saša Ćurčić je više puta ponovio da u ovaj rijaliti nije ušao zbog novca. Prema onome što je pričao prvih dana, na treći rijaliti za tri godine odlučio se da bi pomogao “kumi”, manekenki Ivani Milinović.

Pošto je izvređao sve javne ličnosti kojih se setio, objasnio je kako je luksuzna “vila” njegova “gladijatorska arena u koju je ušao da bi se obračunao sa onima napolju”. Malo pre nego što je, po drugi put izbačen iz trke za nagradu od 221.000 evra, Đani je u kamere priznao da ga van zidina “srećne televizije” čeka dug od 12.000 evra. Od honorara, koji je dobijao nedeljno, i nagrade, kojoj se nadao, trebalo je da ga vrati.

Đanija smo potražili i kod devojke Jasmine o kojoj nije prestajao da priča dok je boravio u „Parovima“ i sa kojom je planirao da se oženi početkom avgusta.

"Jasna pere veš i ne može sad da se javi. Da joj prenensem neku poruku. Zvaćete kasnije? U redu" – rekao je ženski glas koji se odazvao na telefon.
Kasnije je telefon uzaludno zvonio. Na njega se više niko nije javljalo.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>