Region

Svet

Bane Janković ima ćerku?! (Video)

Sanja Marinković ugostila je u subotnjoj emisiji “Magazin In” očeve i njihovu decu sa kojima je razgovarala na različitim temama oko vaspitavanja deteta.

Bane Janković ima ćerku?! (Video)



Na samom početku Sanja je predstavila svoje goste: Zorana Pejića i njegovog sina Jocu, Milana Topalovića Topalka i njegovu ćerku Helenu, Dalibor Andonov Gru i njegov sin Vuk, a najveće iznenađenje je bilo kada je Marinkovićeva najavila pravu ekskluzivu i pozvala Branislava Jankovića da im se pridruži na sceni.

Mladi maneken, dečko Katarine Živković, pojavio se u društvu male Magdalene, koja neodoljivo liči na njega. Toplako se čudio kako to da tabloidi već nisu “iskopali” pomenutu informaciju, dok su ostali gosti ipak zabrinuto komentarisali da ih zanima šta o svemu tome misli njegova lepša polovina Kaća.

Iako su u prvom momentu svi zaista pomislili da se radi o njegovoj ćerki, kako je i “predstavljena”, u toku emisije se otkrilo da Bane ipak nema dece. Naime, Bane je Magdaleni samo ujak! Maneken je još dodao da obožava decu, da bi voleo da jednog dana ima dece i da bi voleo da ima sina.





Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>