Region

Svet

Dvor: Lepi Lukić pozlilo posle svađe sa Draganom (Video)

Na Dvoru je organizovano suđenje između kraljice folk muzike Lepe Lukić i novinarke dnevnog lista “Alo!” Dragane Tripić. Pevačica je tužila Draganu zbog toga što je pričala da Lepa nije napunila Centar “Sava” i da nije imala blistavu karijeru.

Dvor: Lepi Lukić pozlilo posle svađe sa Draganom (Video)



Lepa je za ovu situaciju prvi put čula kada je Joca Stefanović pročitao pismo koje je poslao “krunski savet”, i zaista se iznenadila. Naravno, pogodilo ju je to što joj je Dragana takve stvari pričala iza leđa, a ona je o njoj imala dobro mišljenje i ophodila se prema njoj s poštovanjem.

Novinarka nije želela da demantuje da je to ikada rekla, već je priznala da je to istina i
u svom izlaganju rekla da odgovorno tvrdi da je to istina, jer ona ima dobro obaveštene izvore koji su joj rekli da je centar “Sava” bio pun, ali da je Lepa morala da podeli dosta karata i pored odlične reklame na Pinku i u “Grandu”.

U toku prepirke između njih u toku koje je Lepa rekla da više ne želi da komunicira sa Draganom, da joj se ne obraća i da je prava tračara i samo priča laži, oglasile su se i Lana i Vanesa koje nisu želele da budu deo porote jer je po njihovom mišljenju ova priča prevazišla okvire rijalitija. Sa njima se složio i Đus, kao i Bebi Dol koja je na ovom suđenju bila u ulozi sudije. U momentu kada je Dejan Milićević zatražio reč i počeo da priča o Lepinoj blistavoj karijeri, pevačica je počela da jeca i plače.

Prva joj je u pomoć priskočila Mika Kostić, a zatim je uz pomoć još nekoliko dvorana
krenula u kuću za seljake. U sobi, sedeći na krevetu Lepa je uz suze i jecaje ponavljala da ne može da veruje da joj se to desilo, zatim je popila lekove i rekla da joj je jako pozlilo, da joj je visok pritisak i da joj “tutnji” u glavi. Ostali dvorani su odmah
reagovali i obavestili “krunski savet” da pozovu Hitnu i dođu na Dvor po Lepu.

Nedugo nakon što je Lepa napustila Pinkovo kraljevstvo Dragana je sa ostalim dvoranima komentarisala da nije znala da će to pogoditi Lepu do te mere da joj pozli, i da nikada ne bi pustila da se situacija tako razvija da je znala da će se sve tako završiti.



Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>