Region

Svet

Jana na poklon dobila stan vredan 500.000 evra! Luksuzno naselje, 200 kvadrata!

Jana na poklon dobila stan vredan 500.000 evra! Nalazi se u luksuznom naselju i ima 200 kvadrata, a detalji su zapanjujući. Pevačica poseduje nekretnine u vrednosti od preko tri miliona evra!

Jana na poklon dobila stan vredan 500.000 evra! Luksuzno naselje, 200 kvadrata! Foto: Printscreen Youtube/Nova RSPevačica narodne muzike, Jana Todorović, postala je vlasnica stana vrednog pola miliona evra u Beogradu na vodi. Saznajte više o njenim luksuznim nekretninama.Pevačica narodne muzike, Jana Todorović, pored velike kuće u Jajincima gde živi, navodno je postala vlasnica još jedne nekretnine u Beogradu. Reč je o stanu vrednom pola miliona evra, smeštenom u prestižnom naselju Beograd na vodi. Zgrada u kojoj se nalazi njen stan je još u izgradnji, ali bi trebalo da bude završena za nekoliko meseci. Stanovi u toj zgradi su izuzetno luksuzni.

Detalji o stanu vrednom 500.000€


To je verovatno najekskluzivnija zgrada u celom naselju. Stanovi su dupleksi, a neki čak i tripleksi, sa kaskadnim dizajnom. Takav luksuz se viđa samo na najekskluzivnijim svetskim destinacijama. Zbog toga je Jana odabrala ovaj stan. Stan ima oko 200 kvadrata, pa nije iznenađenje što košta više od pola miliona evra - otkriva izvor blizak pevačici.

 

Jana i Ivan prepisuju nekretnine ćerki


Inače, kako se navodi, Jana i njen suprug Ivan sve svoje nekretnine prepisuju njihovoj jedinoj ćerki.

Njih dvoje su u braku već 23 godine. Njihova ćerka je rođena u Las Vegasu, ima američko državljanstvo i veoma je vredna. Verovatno će se baviti privatnim biznisom iako je tek postala punoletna. Zbog svega toga, roditelji su odlučili da sve nekretnine prepišu njoj, da ona bude jedina naslednica - dodaje izvor.


Možda vas interesuje:
Zdravko Čolić zaradio 45.000 evra za 45 minuta pevanja na svadbi biznismena!Jana i Ivan prepisuju nekretnine ćerki
Foto: Printscreen Youtube/Estrada BUM​

 

Svekar Sveta Todorović i njegove nekretnine


Jana već poseduje tri stana u Kuli Beograd, a svaki od njih košta više od milion evra. Sa još jednim stanom, koji je prošle godine dobila na poklon od svekra Svete Todorovića, imućnog biznismena, njene nekretnine u ovoj luksuznoj zgradi u Beogradu vredne su preko tri miliona evra.

Svekar Jane Todorović, Sveta, poznat je po tome što je kupio ceo sprat u Kuli Beograd za neverovatnih 15 miliona evra. Život u ovoj "brendiranoj rezidenciji" donosi brojne privilegije, što znači da će Jana i njen suprug Ivan imati ista prava kao gosti ekskluzivnog hotela koji će se prostirati od prvog do 14. sprata kule.

Imaće poseban ulaz i na raspolaganju spa-centar, bazen, teretanu i nekoliko restorana.

Možda vas interesuje:
Kristina Kija Kockar otkrila: Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>