Region

Svet

Voyage prvi put javno o napuštanju Generacije Zed!

Mihailo Veruović, poznatiji kao Voyage, napustio je Generaciju Zed. Iako su mnogi spekulisali da je razlog bivša devojka Breskvica, muzičar je sada javno objasnio zbog čega je došlo do razlaza.

Voyage prvi put javno o napuštanju Generacije Zed! Foto: YouTube printscreen/K1 TVGostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Voyage je otkrio razlog njegovog izlaska iz Generacije Zed.

"U jednom trenutku sam osetio da smo se poslovno potpuno razišli. Počeli su da rade nešto što nije u skladu s mojom vizijom za karijeru i ja se ne uklapam u njihovu viziju. Dogovorili smo se prijateljski da raskinemo saradnju i više ne budemo zajedno. To se videlo nedavno, kroz moje odsustvo na njihovom albumu Generacija Zed." - rekao je Voyage, a potom se osvrnuo i na humanitatnu akciju njega i Bake Praseta:

"Baka Prase i ja smo ukupno donirali dva miliona dinara različitim porodicama. Sama poenta našeg pomirenja bila je da stvorimo taj hype, a boks meč je bio nešto čime smo privukli pažnju. Ipak, suština cele akcije bila je da pozovemo ljude na humanitarnu akciju, gde bi mogli svojim sredstvima da pomognu porodicama kojima je to zaista potrebno u organizaciji "Srbi za Srbe" - rekao je mladi muzičar  i dodao:

"Milion dinara smo donirali ženi koja je samohrana majka četvoro dece. S obzirom da sam ja jako vezan za svoju majku, mogu samo da zamislim koliko joj je teško da ih gaji i izvede na put. Poenta cele priče je pomoći ljudima i napraviti neko humanitarno delo. Bogdan i ja smo mimo kamera dosta učestvovali u humanitarnim akcijama i pružali humanitarnu pomoć. Druga porodica kojoj smo donirali sredstva je osmočlana i živi u veoma teškim uslovima. Izdržavati osam ljudi u kući je izuzetno teško, zbog čega smo odlučili da im takođe pomognemo sa milion dinara" - zaključio je Vojaž u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1. 

Podsetimo, Voyage je sredinom juna izdao album sa kog se izdvojio duet sa Cecom Ražnatović "Muškarčina" koji broji skoro pet miliona pregleda za devet dana.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>