Region

Svet

Sale Tropico progovorio o zdravstvenom stanju i zbog čega je završio u bolnici!

Sale Tropiko nedavno je šokirao javnost kada je hitno hospitalizovan nakon što mu je pozlilo u jednom tržnom centru. Nakon ovog incidenta, javnost je bila zabrinuta za njegovo zdravlje. 

Sale Tropico progovorio o zdravstvenom stanju i zbog čega je završio u bolnici! Foto: YouTube printscreen/Pink TVSada je Sale otkrio kako se oseća nakon što mu se zdravstveno stanje pogoršalo.

- Ja sam sjajno, došao sam sa planine sinoć, bio je veliki pljusak na početku koncerta...Problematično je, jer onda moramo da gledamo druge datume i to je jedini problem. Sinoć je bilo pod velikim znakom pitanja, a Sombor je odradio dobar posao - rekao je Sale u emisiji "Premijera vikend specijal"

- Desilo se to da sam ja zaspao na brodu dan pre nego da mi se to desilo. Vetar me je probio, upalio mi se nerv za centar za ravnotežu. Hitno sam bio hospitalizovan, imao sam jak jak vertigo, sutradan sam već bio bolje i pušten kući. Jesam, uplašio sam se, bilo je strašno, vertigo je baš problematičan, ne možeš da se sastaviš, ne možeš da stojiš. Jedan dan sam bio u bolnici, odspavao sam i kući - rekao je Sale u "Premijeri". 

Pročitajte još: ​Mina Lazarević kroz suze o borbi sa opakom bolesti!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>