Region

Svet

Milica Pavlović stigla u Arenu Zagreb: Pripreme za koncert uz jednostavne zahteve!

Milica Pavlović će danas održati koncert u Areni Zagreb. Iako bi mnogi očekivali zahtevne pripreme, Milica je pokazala skromnost i jednostavnost.

Milica Pavlović stigla u Arenu Zagreb: Pripreme za koncert uz jednostavne zahteve! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf
Milica Pavlović održava koncert u Areni Zagreb i pokazuje svoju skromnost i jednostavnost u pripremama. Saznajte koje su njene male, ali važne zahteve za bekstejdž.


Pevačica Milica Pavlović će danas, 21. juna, održati koncert u Areni Zagreb. Iako bi mnogi očekivali da ima specifične i zahtevne prohteve za opremanje svog bekstejdža, Milica je zapravo vrlo skromna i jednostavna.

Oko 14 časova, Milica je stigla u Arenu u pratnji svog tima, gde su je dočekali saradnici. Na sebi je imala jednostavnu, ali elegantnu garderobu sa nekoliko skupocenih modnih detalja. Prethodne noći održala je generalnu probu sa bendom i plesačima, isprobavajući nove kostime i brze promene za nastup.


Milica Pavlovic pokazala skromnost u zahtevima
Foto: Printscreen Youtube/Nova rs


Pošto je generalna proba prošla besprekorno, danas će Milica imati samo probe sa specijalnim gostima. Iako je prvobitno planirano da na koncertu budu dva gosta, u poslednjem trenutku odlučeno je da se pridruži i treći gost.

Milica nije imala velike zahteve za bekstejdž. Tražila je samo vodu, koštunjavo voće i aparat za kafu. Kao veliki ljubitelj kafe, posebno je želela sveže samlevenu kafu iz Švajcarske. Milica je otkrila ovaj brend kafe dok je živela kod oca u Švajcarskoj i radila u štampariji, te je već dugi niz godina verna tom brendu.

Pročitajte još: 
Marijana Zonjić: Prekidam svaki kontakt sa Dalilom! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>