Region

Svet

Godinama ga krije od javnosti: Evo kako izgleda Konstraktin muž! (FOTO)

Ana Đurić Konstrakta, poznata po svom talentu i harizmi, godinama uspešno skriva svoj privatni život od očiju javnosti. 

Godinama ga krije od javnosti: Evo kako izgleda Konstraktin muž! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Predstavnica Srbije na Evroviziji 2022. godine, udata je za arhitektu Milana Đurića, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Lenu i sina Nikolu.

Milan Đurić, iako ne voli da bude u centru pažnje, pruža veliku podršku Konstrakti u njenoj muzičkoj karijeri. Njihova porodica retko se pojavljuje u medijima i nisu preterano aktivni na društvenim mrežama, što dodatno doprinosi očuvanju njihove privatnosti.

Konstrakta je jednom prilikom, gostujući u emisiji govorila na temu roditeljstva i izazova kroz koje prolazi. 



- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal "Budi keva" pre par godina.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>