Region

Svet

EURO 2024: Emotivni trenutak - Djani na utakmici Srbije plače kao kiša!

Na tribinama u Minhenu tokom utakmice Srbije na EURO 2024, jedan nezaboravan trenutak obišao je društvene mreže. Pogledajte kako je poznati folker Đani emotivno reagovao na gol Luke Jovića, dirnut do suza.

 EURO 2024: Emotivni trenutak  - Djani na utakmici Srbije plače kao kiša! Foto: Printscreen Instagram/hotsport.rs and 192_rs
Pogledajte kako je folker Đani emotivno reagovao na gol Luke Jovića tokom utakmice Srbije protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu 2024. Video snimak Đanijevih suza radosti obišao je društvene mreže.Đani je bio jako emotivan dok je pratio "EURO 2024" na tribinama u Minhenu tokom meča Srbije protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu. Kada je Luka Jović postigao gol, folker nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje. Emocije su ga preplavile do te mere da se rasplakao, a snimak tog trenutka je brzo postao viralan na društvenoj mreži X.

Utakmica je bila napeta sve do poslednjih trenutaka, pa Radiša Trajković nije mogao da obuzda sreću, kao ni njegov prijatelj koji ga je grlio u znak radosti. Podsetimo se da je Đani nedavno izveo svoj hit "Sam sam" na jednom događaju, gde su ga navijači snimali i pevali zajedno sa njim.


Možda vas interesuje:
Ova popularna aplikacija troši najviše baterije na vašem telefonu!


Đani u suzama na EURO2024
Foto: Printscreen Instagram/hotsport.rs and 192_rs


Tog dana, Đani je nosio zvanični dres srpske reprezentacije koji se koristi na gostujućim utakmicama, a video snimak pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>