Ostalo

Sme�no

Aleksandra Rutović je nova Miss Srbije: Sve o njenom putu do titule!

Aleksandra Rutović je osvojila titulu najlepše devojke u Srbiji na "Izboru za Miss Srbije". Upoznajte njen impresivan životni put, od školovanja u Americi i Beču do karijere u nekretninama i ljubavi prema preponskom jahanju.

Aleksandra Rutović je nova Miss Srbije: Sve o njenom putu do titule! Foto: Printscreen Instagram/rutovic_a

Aleksandra Rutović je nova Miss Srbije. Saznajte sve o njenom životu, školovanju u Americi i Beču, karijeri u nekretninama i ljubavi prema preponskom jahanju.


Aleksandra Rutović je proglašena za pobednicu "Izbora za mis Srbije". Zvanično najlepša devojka u zemlji, Aleksandra ima 25 godina. Završila je srednju školu u Americi, dok je osnovne studije i master iz Internacionalnog turizma i hotelijerstva završila u Beču.


Jelena Karleuša žiri izbora za Mis Srbije
Foto: Printscreen Youtube/ Estrada Bum


Trenutno radi kao agent za nekretnine i tečno govori ruski i engleski jezik. Od pete godine se bavila preponskim jahanjem, s ciljem da se takmiči na Olimpijadi. Pridržava se Bušido kodeksa, samurajskog kodeksa časti. Žiri, sastavljen od pevačice Jelene Karleuše, kreatorke Marije Šabić i voditeljke Jovane Jeremić, izabrao je novu misicu među 18 takmičarki.


"Velika je čast i zadovoljstvo da kažemo da je pobednica za 2024. godinu, Mis Srbije, dama koja se zove Aleksadra Rutović." - saopštila je Jelena Karleuša, a publika je aplaudirala.


Aleksandrin otac je Željko Rutović, čovek koji je osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija. Kako se ranije pisalo, Željko je bio u bekstvu više od četiri godine, do hapšenja krajem juna 2021. godine, a na početku ponovljenog suđenja, 23. septembra, postupajući sudija Višeg suda ukinuo mu je pritvor i pustio ga da se brani sa slobode.
  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>