Svet

Region

Šokantno okriće: Glumci iz Mućki bili u tajnoj vezi tokom snimanja serije!

Kultni sitkom "Mućke" koji se emitovao od  od 1981. do 1991., sa redovnim božićnim specijalima koji su se nastavili sve do 2003. godine, fokusirao se na živote Dereka "Del Boya" Trottera, koga je glumio David Jason i Rodneya Trottera koga je igrao Nicholas Lyndhurst.

Šokantno okriće: Glumci iz Mućki bili u tajnoj vezi tokom snimanja serije! Foto: YouTube printscreen/BBCNjih dvojica igrala su braću amibicioznih trgovaca, koji su pokušavali da se obogate.

Godinama kako je serija napredovala, pojavljivali su se i novi glumci, izmeđuostalog i Raquel, koja je igrala suprugu Del Boya. Njih dvoje su u seriji dobili dete po imenu Damien.


Foto: YouTube printscreen/BBC

Tokom godina šest različitih glumaca tumačili su lik Damiena, među kojima su bili Ben Smith i Jamie Smith.

Gumac Douglas Hodge nakratko je igrao odraslog Damiena u božićnom specijalu "Heroji i zlikovci" iz 1996. godine.

U toj epizodi, Damienov ujak Rodney imao je noćnu moru o distopijskoj budućnosti u kojoj je njegov odrasli nećak vladao zapadnim svetom.

Ovo je bilo Hodgeovo jedino pojavljivanje u seriji, dok se Damien nakon te epizode vratio u detinjstvo.

Ono što mali broj ljudi zna je da su se Daglas Hiuge i Raquel Peake-Jones u to vreme zabavljali 29 godina, pre nego što su se rastali 2013. godine. 


Foto: YouTube printscreen/BBC

Iz veze imaju dvoje dece, sina i ćerku po imenu Charlie i Molly-Rose. 

Dakle, Peake-Jones i Hodge su već bili u dugogodišnjoj vezi u vreme kada se on pojavio kao odrasli Damien. Možda nije toliko jezivo koliko zvuči na prvi pogled, ali sigurno je zanimljiva činjenica za sledeći put kada budete gledali "Mućke".


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>