Region

Svet

Ovako je Ceca Ražnatović reagovala na čestitku Dragane Mirković za Anastasijino venčanje!

Dragana Mirković, još jednom je pokazala koliko je veliki čovek, kada je Anastasiji Ražnatović, čestitala na venčanju sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Ovako je Ceca Ražnatović reagovala na čestitku Dragane Mirković za Anastasijino venčanje! Foto: YouTube printscreen/Pink TVDragana je za naš portal izjavila da to ne treba nikoga da čudi, jer ona svu decu voli, a sada je Ceca Ražnatović za Telgraf otkrila, kako je reagovala kada je videla čestitku od koleginice sa kojom godinama nije baš u najjboljim odnosima. 

Ovaj potez je dodatno ojačao porodične veze među poznatim ličnostima na našoj estradi.


Instagram printscreen/anastasijagudeljj"Bilo mi je jako drago. To je stvarno lep gest i samo bi lud čovek u tome mogao da vidi nešto loše. Bogu hvala, tako i treba, to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu, i hvala joj puno"
- rekla je Ceca kroz osmeh.

Ovaj otvoren i srdačan odgovor Cece Ražnatović na čestitku Dragane Mirković svedoči o tome kako su lične razlike i eventualne nesuglasice na estradi nebitne kada je u pitanju podrška i radost za važne događaje u životima njihovih najbližih. 

Njihov primer pokazuje da se prave vrednosti cene i poštuju, čak i u svetu javnih ličnosti gde su tenzije često visoke.

Pročitajte još: ​Dragana Mirković iznenadila sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>