Region

Svet

Htela sam da se ubijem: Rada Manojlović iskreno o ljubavi! (VIDEO)

Poznata pevačica Rada Manojlović otvoreno govori o svom turbulentnom odnosu s Milanom Stankovićem. Otkriva bolne detalje raskida i suočavanja s depresijom.

Htela sam da se ubijem: Rada Manojlović iskreno o ljubavi! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Blic TV
Rada Manojlović otvoreno govori o turbulentnoj vezi s Milanom Stankovićem, razmišljanjima o suicidu i emotivnom raskidu. Saznajte više o njihovoj ljubavnoj priči.
 

Rada Manojlović o vezi s Milanom Stankovićem


Rada Manojlović godinama je bila u vezi s Milanom Stankovićem, a jednom prilikom je otkrila kako je došlo do kraha njihove ljubavi.
 

Emotivni slom i suicidalne misli


Sa Milanom je i dalje u prijateljskim odnosima, ali je priznala da je zbog ljubavnog kraha razmišljala o suicidu.

Uvek sam bila jako ljuta kada me pitaju da li sam ja Milanu bila samo paravan. Besnela sam na to pitanje ranije i demonstrativno napuštala intervjue. Ne mogu da podnesem to pitanje. Dobro, sada je prošlo pa mogu da sublimiram - rekla je Manojlovićeva.
 

Nespojivost ekstrovertne Rade i mističnog Milana


On je lik, čovek zvezda. On je misteriozan i zanimljiv, isti je bio i ostao. Ali ljudima je bilo čudno jer sam ja bila toliko ekstrovertna, sve smo radili javno. On je uvek bio za to da se neke stvari kriju. Ljudi su to smatrali nespojivim - ispričala je Rada.


Milan Stanković - zvezda i bivši partner Rade Manojlović
Foto: Printscreen Youtube/Hype​

 

Osećaj sigurnosti uz Milana


Od samog početka su postojale predrasude zbog njegove boje kose i stila. Svi su ga prozivali, ali ja sam se uz njega osećala baš onako kako treba. On je bio sve za mene i mislila sam da će to trajati zauvek. Voleli smo se mnogo i živeli zajedno pet godina - rekla je Rada.
 

Razlog raskida: Zaljubljenost u drugog


Raskid je bio užasan. Mi se nikada nismo udaljili, živeli smo zajedno do poslednjeg dana. Ali zaljubila sam se u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Kada sam počela da razmišljam o njemu, htela sam da se ubijem. Bilo mi je teško jer sam znala da nešto gubim - priznala je Rada.


Pročitajte još:
Rada Manojlović: Nisam mogla da progovorim od bolova!Milan Stanković - zvezda i bivši partner Rade Manojlović
Foto: Printscreen Youtube/Nenty News​

 

Milan nije lomio Radina krila


Milan mi nije lomio krila, davao mi je motiv i usmeravao me. Uvek je bio kritičan i želeo mi najbolje. Sa njim sam uvek znala šta treba da radim - otkrila je Manojlovićeva.

 

Kako je Milan saznao za drugog muškarca


Neko mu je javio, ali nije bilo nikakvih slika. Mislila sam da nema šanse da sazna, ali po mom ponašanju se videlo. Mnogo mi je krivo što sam dozvolila strastima da prevladaju. Ipak, ne mogu da se kajem, jer sam iz svake veze nešto naučila - zaključila je Rada.

Možda vas interesuje:
Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>