Region

Svet

Novak Djoković emotivnom porukom čestitao supruzi Jeleni rodjendan: Inspiracija kakvu sam mogao poželeti! (FOTO)

Novak Djoković je emotivnom porukom čestitao supruzi Jeleni rođendan, ističući koliko mu je važna i koliko mu znači njihova zajednička ljubav i podrška.

Novak Djoković emotivnom porukom čestitao supruzi Jeleni rodjendan: Inspiracija kakvu sam mogao poželeti! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/djokernoleU ovoj posebnoj prilici, teniski šampion nije štedeo reči da izrazi svoje duboko poštovanje i ljubav prema Jeleni, ističući je kao svoju najbolju prijateljicu, neizmernu podršku u životu, partnerku bez premca i inspiraciju koja ga neprestano motiviše.

Pročitajte još: Olga Danilović ispričala zanimljivu anegdotu vezanu za Djokovića: Pusti trovanje, zove Novak! (VIDEO)​

"Srećan rođendan najboljoj supruzi, majci, prijateljici, partnerki, lideru, učitelju, inspiraciji kakvu sam mogao poželeti. Moja partnerka za ceo život, Jelena," napisao je Novak uz sliku njih dvoje koja je još jednom potvrdila njihovu duboku emotivnu povezanost i sreću koju pronalaze jedno u drugome.

Ova poruka nije samo čestitka, već duboko iskren izraz zahvalnosti i ljubavi prema ženi koja stoji uz njega u svim životnim bitkama i radostima. Njihova zajednička priča je primer istinske ljubavi, podrške i međusobnog poštovanja, koja traje kroz sve izazove i uspone koje život donosi.

Jelena Đoković, kao supruga jednog od najvećih sportista današnjice, ne samo da je stub porodice Đoković, već i aktivna u humanitarnom radu i podršci zajednici, čineći ih zajedno još jačim i uticajnijim parom u svetu sporta i društva.

Uz poruku i sliku, Novak je još jednom potvrdio da je Jelena ne samo njegova supruga, već njegova partnerka u svakom smislu te reči, neko ko mu daje snagu i inspiraciju da bude bolji svaki dan.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>