Region

Svet

Gagi Djogani se rasplakao pred kamerama: Izabrao sam pogrešan put! (VIDEO)

Gagi Djogani, javno je govorio o razvodu od Anabele, a onda se i rasplakao pred kamerama, kada je govorio o porocima zbog kojih je skrenuo sa puta.

Gagi Djogani se rasplakao pred kamerama: Izabrao sam pogrešan put! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TVU emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gostovao je poznati denser iz devedesetih, Gagi Đogani, lider grupe Funky G. Nakon razvoda od Anabele, sa kojom je osnovao grupu, ova popularna dens atrakcija devedesetih se raspala, te su oboje krenuli svojim putem. 

Anabela je nastavila solo karijeru, dok je Gagi, uz nekoliko različitih pevačica, pokušavao da održi grupu, ali mu bez Anabele to nije uspevalo.

Ppročitajte još: Gagi Đogani zabrinut za ćerkino zdravstveno stanje: Luna je sa decom i loše je!​

"Okidač mog odlaska na lošu stranu je bio razvod... Ja sam se porocima odao posle tog kraha braka, izabrao sam lošu stranu. Osoba sam koja sigurno može da priča o tome. Kada uđeš u tako nešto, teško ko može da te vrati. Meni čak ni porodica nije mogla dugo da pomogne. Dugo je trajalo, ali se i može izvući. Moja sestra Nađa je bila uporna iako sam ja teško verovao da to može da se desi. Bitno je da se ne dignu ruke od čoveka kome treba pomoć. Porodica mora da pomogne i da se trudi. Hvala njima zbog toga", rekao je Gagi.

"Moje unuke su smisao mog života. Jako ih volim i sada sam veoma prisutan u njihovim životima. Sa njima kao da nadoknađujem sve vreme koje sam propustio sa Lunom i Ninom... Zbog razvoda, rascepa, mojih privatnih problema. Sada svaki san sam sa unukama u lepo mi je", dodao je on pa nastavio:

"Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što pre da prevaziđu sve probelme, najviše zbog dece. Ona je sve zaboravila, kao i ja... i krenuli smo ponovo. Deca su najviše doprinela našem pomirenju. Emotivno sam potrešen geralno, sedeli smo zajedno... i ja sam se okrenuo ka deci, pogledao ih... Shvatio da tu moramo da stavimo tačku našim trzavicama", rekao je Gagi na ivici suza.

Gagi je najavio i da će grupa Funky G, obeležiti 30 godina postojanja

"Imaćemo zajednički nastum Anabela i ja... Funky G u kompletnom sastavu posle toliko godine. Ove godine obeležavamo 30 godina grupe, pravićemo jedan mini koncert na otvorenom i tako ćemo obeležiti jubilej. Tremu neću imati, scena je moj teren, tu sam najjači i jedva čekam. Nastupaćemo zajedno, Anabela posebno... ja svakako sam neću nastupati, malo sam se zasitio da sve to radio izpočetka", rekao je Gagi u Premijeri i dodao:

"Najbolje sam živeo devedesetih godina, na vrhuncu slave, iako je to bilo turbulentno vreme. U klubovima nikada nisma doživeo nikada neprijatnost, uživao sam tada", zaključio je on.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>