Svet

Region

Ben Affleck iznenadio sve: Dan očeva proveo sa bivšom, Jennifer Lopez se odmah oglasila! (FOTO)

Već nekoliko nedelja se sve više šuška o krizi između holivudske zvezde Bena Affleca i pevačice Jennifer Lopez, a spekalacije je dodatno podgrejala činjenica, da je glumac  Dan očeva proslavio sa svojom bivšom suprugom, Jennifer Garner.

Ben Affleck iznenadio sve: Dan očeva proveo sa bivšom, Jennifer Lopez se odmah oglasila! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Take a lookDan očeva je velika stvar, posebno u zemljama engleskog govornog područja.  Kako prenosi američki magazin "Page Six", glumica je primećena kako se uputila u Affleckov dom. Nakon njene posete, Ben je lično odvezao Garner kući.

U međuvremenu, njegova sadašnja supruga Jennifer Lopez (54) podelila je priznanje Benu na Instagramu, nazvavši ga svojim "herojem". 

Na slici zvezde iz filma "Pearl Harbor" iz 2001. napisala je: "Naš heroj", a zatim sledi emoji sa belim srcem i reči "Srećan Dan očeva". 


Foto: Instagram printscreen/jenniferlopez

Iako Lopez i Affleck nemaju zajedničku decu, oni su roditelji iz prethodnih brakova. Lopez ima blizance Maxa i Emme (16) sa bivšim suprugom Markom Antonyjem (55), dok Affleck i Garner dele troje dece: Violet (18), Seraphinu (15) i Samuela (12).

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>