Elita 7

Parovi

Elita 7 - Insajderski pogled: Marija Kulić o Anelinoj trudnoći i rijaliti intrigama!

Marija Kulić, majka trenutne učesnice Elite Miljane Kulić, redovno deli svoje mišljenje o događajima u rijalitiju na Instagramu. Nedavno je podelila poruku jedne svoje pratiteljke koja iznosi teoriju zavere o Aneli Ahmić i njenoj trudnoći, sugerirajući da je zadržava zbog moguće pobede. 

Elita 7 - Insajderski pogled: Marija Kulić o Anelinoj trudnoći i rijaliti intrigama! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs
Važno je napomenuti da su ovo samo spekulacije i da publika, putem SMS glasova, tradicionalno odlučuje o pobedniku sezone rijalitija.Marija Kulić, majka Miljene Kulić, trenutne učesnice rijaliti programa, često deli svoje mišljenje o dešavanjima putem Instagrama. Nedavno je jedna od njenih pratiteljki iznela teoriju zavere o Aneli Ahmić i njenom trudnoći, tvrdeći da Aneli održava trudnoću kako bi povećala svoje šanse za pobedu. Marija je podelila ovu poruku sa svojim pratiocima na Instagramu.

Međutim, važno je naglasiti da su ovo samo spekulacije fanova i protivnika, jer je poznato da publika odlučuje o pobedniku rijaliti programa putem SMS glasova.
Foto: Printscreen Youtube Instagram/marijakulicAneli je sinoć izrazila svoje dileme u vezi sa trudnoćom, izjavivši da razmišlja o prekidu trudnoće zbog situacije sa Janjušem. Smatra da ju je Janjuš izdao i da se njihov odnos ne može povratiti.

"Osećam se kao da ću preseći, ne znam kako ću se nositi sa ljudima u kući. Razmišljam o prekidu trudnoće jer se bojim da će me večno vezivati za njega, a imam i svoje dete. Ništa nije kako sam zamišljala. Sada je očigledno da je Janjuš pisao drugima dok je bio van kuće, i onda mi neko kaže da sam bez empatije," rekla je Aneli.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>