Zvezde Granda

Parovi

Pobednica Zvezde Granda 2024, Šejla Zonić: Oduzeta mi je prilika da budem srećna!

Nakon što su se u pojedinim medijima ponovo pojavile spekulacije da će pobednica „Zvezda Granda“ Šejla Zonić održati koncert u Tuzli na kojem će se navodno pojaviti i njena mentorka Svetlana Ceca Ražnatović, Šejla je bila primorana da reaguje.

Pobednica Zvezde Granda 2024, Šejla Zonić: Oduzeta mi je prilika da budem srećna! Foto: YouTube printscreen/Pink TVU svom saopštenju, Šejla je jasno navela da lažne vesti i nagađanja ne samo da utiču na njen poslovni i privatni život, već i na njenu porodicu.

Pročitajte još: Pobednik Zvezde Granda 2024 Šejla Zonić za Svet Plus: Plašila sam se da verujem!​

"Nakon moje pobede u takmičenju “Zvezde Granda”, usledile su razne glasine i teorije o meni, kako u profesionalnom tako i u privatnom smislu, kao i glasine o mom pobedničkom koncertu da li će se i gde će se održati? Nisam htela da se oglašavam na sve to, ali sada je zaista uzelo velikog maha, jer je uveliko počelo negativno da utiče na moj privatni život, na moju porodicu i na moju karijeru i posao", poručila je Šejla i objasnila da zbog ovakvih medijskih naslova ne može da uživa u svom uspehu koji je ostvarila pobedom u Zvezdama Granda:

"Molim sve ljude kao i medije, koji izmišljaju moje izjave i pišu neistine, iznoseći netačne i neproverene informacije da to prestanu da rade, da imaju barem malo ljudskosti i da ne koriste moj trenutak da bi dobili na gledanosti i čitanosti" – istakla je ona i dodala."Ja sam fokusirana na sebe, na svoju karijeru, na svoje nastupe i na svoje pesme i to će tako da ostane. Oduzeta mi je prilika da istinski budem sretna zbog svog uspeha i da svoju sreću delim sa dragim ljudima. Još jednom, iskreno vas molim za ljudskost i razumevanje. Ne pišite neistine i ne nasedajte na sve što vidite" - zaključila je Šejla.

Pročitajte još: ​Šejla Zonić pred finale Zvezde Granda za Svet Plus o najizazovnijim trenucima, Ceci, ali i favoritu za pobednika!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>