Region

Svet

Region

Obožavali ste Nindža kornjače, ali da li ste znali koji naš glumac je pozajmio glas Donatelu?

Ako ste odrastali uz avanture Nindža kornjača, sigurno se sećate mudrog i tehnički nadarenog Donatela. Ali, da li ste znali da je glas ovom omiljenom junaku u srpskoj verziji pozajmio naš poznati glumac?

 Obožavali ste Nindža kornjače, ali da li ste znali koji naš glumac je pozajmio glas Donatelu? Foto: Printscreen/dailymotionIvan Bosiljčić, jedan od najistaknutijih glumaca na domaćoj sceni, a davnih godina je pozajmio glas za lik Donatela u popularnoj animiranoj seriji.

Njegova interpretacija dodala je poseban šarm i karakter ovom liku, čineći ga još voljenijim među fanovima.

Bosiljčić je poznat po svojim ulogama u filmovima, serijama i pozorištu, ali mnogi nisu znali za njegov rad na sinhronizaciji animiranih filmova i serija.


Foto: Printscreen/dailymotion

Njegov talent i sposobnost da prenese emocije samo svojim glasom učinili su ga savršenim izborom za ulogu Donatela.

Obožavatelji Nindža Kornjača sada imaju dodatni razlog da se raduju svojim omiljenim epizodama, znajući da iza Donatelovog glasa stoji jedan od najcenjenijih glumaca našeg vremena.Ivan Bosiljčić je još jednom pokazao svoj svestrani talenat, obogaćujući svet animacije svojim nezaboravnim glasom.

Pored Nindža Kornjača, Ivan je pozajmljivao glasove i u drugim animiranim filmovima kao što su Jugio, Zaleđeno kraljevstvo i mnogi drugi.

Pročitajte još: Kako je jedan dogadjaj promenio život Ivana Bosiljčića: Glumac za dlaku izbegao smrt!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>