Region

Svet

Rada Manojlović: Dragana Mirković i ja proživljavamo istu kritiku!

Rada Manojlović, gostujući u jednoj popularnoj emisiji, otkrila je da negativni komentari o njenom stajlingu na nju uopšte ne utiču. 

Rada Manojlović: Dragana Mirković i ja proživljavamo istu kritiku! Foto: Instagram printscreen/draganamirkovicPevačica je istakla da, osim nje, slične kritike trpi i Dragana Mirković, još jedna diva domaće estrade.

"Dragana Mirković je ostala dosledna sebi. Ona se oblači kako god želi. Ja je volim jer i ona i ja godinama dobijamo iste kritike od modnih stručnjaka. Dragana kaže da joj je dobro ono što nosi i potpuno je neopterećena. Isto to kažem i za sebe, iako mogu sebi da priuštim bilo šta. Džabe, neće slonče u lonče. Ne osećam se komforno" – rekla je Rada u emisiji "Život kao takav".

Rada je naglasila da je najvažnije biti zadovoljan sobom i svojim izborima, te da moda treba da bude izraz ličnosti, a ne podređena tuđim mišljenjima. 


@zivotkaotakav Dragana Mirković i ja proživljavamo istu kritiku 🤔 #radamanojlovic #draganamirkovic #zivotkaotakav #informertv #funny #novaemisija ♬ original sound - Život Kao Takav

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>