Region

Svet

Proslava u domu majke Filipa Živojinovića: Ljubavi, volim te najviše na svetu!

Emotivno slavlje u domu - Zorica Desnica proslavila rođendan sina Maria Nakića uz srdačnu poruku ljubavi. Sa zadovoljstvom je podelila trenutke sa sinom, čime je otkrila nežnu stranu svoje porodice.

Proslava u domu majke Filipa Živojinovića: Ljubavi, volim te najviše na svetu! Foto: Printscreen Instagram/f.zivoinovićSaznajte više o proslavi 24. rođendana Maria Nakića, sina Zorice Desnice i koracima koje je preduzela da izrazi svoju ljubav.


Bivši teniser Boba Živojinović, pre nego što je oženio Lepu Brenu, bio je u braku sa Zoricom Desnicom, sa kojom ima sina Filipa Živojinovića.

Nakon razvoda od Bobe, Zorica se udala za košarkaša Iva Nakića, sa kojim ima sina Maria i ćerku Ivu. Filip, suprug popularne pevačice Aleksandre Prijović, veoma je blizak sa polubratom i polusestrom.

Dana 14. juna, Zorica je imala poseban razlog za slavlje - njen sin Mario proslavio je 24. rođendan. Tim povodom, Filipova majka objavila je fotografiju sa sinom uz emotivnu poruku:

"Srećan rođendan, ljubavi. Voli te majka najviše na svetu," napisala je Zorica.Inače, Mario Nakić je košarkaš i tokom svoje karijere igrao je za "Partizan", "Real Madrid" i "Igokeu", u kojoj je trenutno angažovan.

Pročitajte još:
Pesma Šećeru je remek delo! Albino o svojoj omiljenoj pesmi za Milicu Pavlović!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>