Region

Svet

Ceci zabranjen koncert u BiH, pevači se pobunili: Manipulacija za političke poene!

Ceca Ražnatović, mentor Šejli Zonić i popularna pevačica, suočila se sa zabranom nastupa u Tuzli zbog političkih tenzija. Mnogi pevači iz BiH smatraju da muzika ne bi trebala biti deo političkih igara i ističu da su zabrane nepravedne i štetne.

Ceci zabranjen koncert u BiH, pevači se pobunili: Manipulacija za političke poene! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs
Ceca Ražnatović suočila se sa zabranom koncerta u Tuzli zbog političkih razloga, što je izazvalo revolt među pevačima iz BiH. Saznajte više o reakcijama i podršci koju je dobila.

 

 U Beogradu se ne gleda ko je koje vere i nacije - Ceci zabranjen koncert u BiH, a pevači se pobunili! To je manipulacija zarad političkih poena


Ceca Ražnatović, koja je bila mentor Šejli Zonić, pobednici "Zvezda Granda" ove godine, suočila se sa zabranom koncerta u Tuzli zbog političkih razloga. Ovo je izazvalo revolt među pevačima iz BiH koji su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog ove odluke.


Možda vas interesuje:
Isplivale šokantne tajne estrade: Djani tri dana bez prestanka vuče crte, ona krade bakšiš!Halid Muslimović govori o zabrani koncerta
Foto: Printscreen Youtube/Blic TVHalid Muslimović je izjavio da muzika ne treba biti deo politike, te da se Cecine pesme često čuju u Sarajevu i širom Bosne. Branka Sovrlić smatra da pevači ne bi trebali biti zabranjivani jer je njihov zadatak da uveseljavaju narod, što im je dar od Boga. Bane Bojanić je naglasio da muzika, sport i umetnost trebaju brisati sve granice, kao što je slučaj u Beogradu gde niko ne gleda na veru ili naciju. Pevačica Slađana Mandić je dodala da je sve to manipulacija političara i da obični građani Sarajeva ne dele stavove svojih političkih predstavnika.

Pevači su istakli da u Beogradu nema takvih zabrana i da muzika treba da spaja ljude, a ne da služi političkim interesima.

Pročitajte još:
Dragana Mirković iznenadila sve čestitkom za Anastasiju Ražnatović!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>