Region

Svet

Nova odluka suda: Nenad Pagonis ostaje u pritvoru!

Nenad Pagonis, bivši kik bokser,  ostaje u kućnom pritvoru, odlukom Osnovnog javnog suda u Novom Sadu.  

Nova odluka suda: Nenad Pagonis ostaje u pritvoru! Foto: YouTube printscreen/K1Kako je saopštila portparolka Osnovnog suda, Svjetlana Radovanović, krivično vanpretresno veće je na sednici održanoj 11. juna donelo odluku da odbije žalbe tužioca i branilaca kao neosnovane.

Rešenjem od 7. juna, sudija za prethodni postupak je odbio predlog Tužilaštva za određivanje pritvora Pagonisu, osumnjičenom za nasilje u porodici, te mu je umesto toga izrekao meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor do 7. septembra.

Pagonis, desetostruki svetski prvak u kik-boksu, uhapšen je 5. juna pod sumnjom da je bio nasilan prema bivšoj supruzi. Incident se dogodio ispred zgrade gde ona stanuje, kada je Pagonis došao po njihovo zajedničko dete kako bi ga odveo na trening.Prepirka je izbila kada se bivša supruga usprotivila, a situacija je eskalirala fizičkim sukobom. Ona je potom potražila medicinsku pomoć u Urgentnom centru, gde joj je dijagnostikovano naprsnuće devetog rebra. Iste večeri i Pagonis je zatražio lekarsku pomoć.

Na saslušanju, Pagonis je negirao krivicu za delo koje mu se stavlja na teret. Ovaj slučaj nastavlja da izaziva pažnju javnosti zbog ozbiljnosti optužbi i Pagonisovog sportskog statusa.

Pročitajte još: Anastasija Ražnatović emotivnom porukom čestitala Ceci rodjendan! (FOTO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Novosti

Povezane vesti:


>