Ostalo

Sme�no

Tajna Dajanine porodice: Nepoznati četvrti brat pokojne princeze

Među mnogim detaljima iz života princeze Dajane (1961-1997), malo je poznato da je imala četvrtog brata, čija sudbina je ostala skrivena od javnosti sve do nedavno. 

Tajna Dajanine porodice: Nepoznati četvrti brat pokojne princeze Foto: YouTube printscreen/RoyalworldDajana, čija je životna priča uglavnom fokusirana na njenu ljubavnu vezu, humanitarni rad i tragičnu smrt, takođe je bila deo jedne porodične tajne koja je sada izazvala interesovanje i spekulacije.

Da li ste znali da je princeza Dajana imala četvrtog brata? To pitanje otvara novo poglavlje u njenoj biografiji, otkrivajući delove njene porodične istorije koji su dugo ostali neistraženi.

Dajanina majka, Fransis Rut Berk Šand Kid (1936-2004), udala se za aristokratu Džona Spensera, 8. Erla Spensera (1924-1992) koji je bio dvanaest godina stariji od nje kada je imala samo 18 godina.

Venčanje je 1954. nazvano „Događajem godine u društvu“.

Godinu dana nakon venčanja, dobili su svoje prvo dete, ledi Saru Spenser (69). Sestra Ledi Džejn Spenser, sada Felouz (67), trebalo je da se rodi dve godine kasnije. Ali par je očajnički želeo dečaka, koji će doći.Tragična smrt nakon rođenja

Džon Spenser je rođen 12. januara 1960. godine. Ali samo 10 sati nakon rođenja, beba je ponovo umrla. Do danas se ništa ne zna o uzroku smrti Džona Spensera.

Godinu dana kasnije, Dajana je rođena savršeno zdrava. I želja za sinom se konačno ispunila: Čarls Spenser (60) rođen je zdrav 1964. godine.

Podsetimo, princeza Dajana i njen novi izabranik Dodi Al Fajed poginuli su  31. avgusta 1997. goidine  nakon večere u hotelu Ritz)u Parizu, kadda su Dajaninim mercedesom krenuli u večernji izlazak. Automobil je velikom brzinom uleteo  u tunel Alma i udario u zid. Na mestu su poginuli vozač Henri Pol i Dodi, a Dajana je preminula 4 sata kasnije u bolnici.

Pročitajte još: ​Roger Federer rasplakao Novaka Djokovića, a onda i sam briznuo u plač! (VIDEO)

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>