Region

Svet

Član Crnog Ceraka o Vojažu, rastanku sa Generacijom Zed i saradnji sa Cecom!

Relja Despotović iz "Crnog Ceraka" otkriva detalje o Vojaževom izlasku iz "Generacije Zed", njihovim nastupima i potencijalnoj saradnji sa Cecom. Saznajte više o planovima grupe i njihovim pogledima na trenutnu muzičku scenu.

Član Crnog Ceraka o Vojažu, rastanku sa Generacijom Zed i saradnji sa Cecom! Foto: Printscreen Youtube/Ispod Nule
Članovi grupe "Crni Cerak" otkrili su šta publika može očekivati od njihovih nastupa na ovogodišnjem festivalu. Se*si i Lacku su obećali još veće ludilo nego prošle godine, naglašavajući da je svaka velika bina prilika za nezaboravan nastup. Iako često planiraju koreografije, one često deluju kao improvizacija zbog njihove spontane energije na sceni.

Grupa se poslednjih meseci podelila na manje formacije zbog poslovnih obaveza. Seksi je objasnio kako se sada ponekad nastupaju u različitim kombinacijama: Đorđe Bibić Biba i Miljan Rogošić Ourmoney, Andrija Đorđević Bandra i on sam, te Lacku solo. No, svi oni zajedno čine "Crni Cerak" i često se ponovo ujedinjuju za nastupe. Novi album "Crnog Ceraka" uskoro izlazi, a na njemu će biti prisutan i Lacku.


Vojaž - izlazi iz
Foto: Printscreen Youtube/B92 TV


Njihova muzika često dominira trending listama, a pesme poput "Behute" i "Pare, pare" postigle su veliki uspeh. Se*si je posebno ponosan na pesmu "Pare, pare" koja je bila u trendingu duže od mesec dana.

Na pitanje o Vojažu, koji više nije deo "Generacije Zed", Se*si je rekao da je Vojaž uvek bio solo izvođač i da će nastaviti da sarađuje sa Nućijem. Razdvajanje neće uticati na muziku koju slušatelji vole.

Što se tiče prijema novih članova u "Crni Cerak", Se*si je jasno rekao da je grupa sastavljena od prijatelja koji su zajedno započeli muzički put. Trenutno ne planiraju dodavanje novih članova, ali su otvoreni za saradnju sa drugim mladim grupama.

Komentarišući Vojažev duet sa Cecom, Seksi je naglasio da to nije njihov stil i da ne bi snimali sa izvođačima čiju muziku ne slušaju. Za njega bi takva saradnja bila veštačka, dok veruje da Vojaž istinski uživa u Cecinoj muzici.

Možda vas interesuje:
Vojaž prvi put o strahu za život i selidbi u inostranstvo!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs


>