Ostalo

Sme�no

Roger Federer rasplakao Novaka Djokovića, a onda i sam briznuo u plač! (VIDEO)

Objavljen je dokumentarni film o Rogeru Federeru pod nazivom "12 Final Days", gde je slavni Švajcarac otvoreno izrazio svoje emocije. 

Roger Federer rasplakao Novaka Djokovića, a onda i sam briznuo u plač! (VIDEO) Foto: YouTube printscreenPosebno emotivan bio je trenutak tokom Lejver kupa 2022. godine, kada je Federer odlučio da se povuče u društvu prijatelja i rivala kao što su Novak Djoković, Rafael Nadal i Endi Mari. 

Njihov oproštaj izazvao je talas suza širom sveta, a fotografija na kojoj Federer drži ruku s Nadalom postala je legendarna. Čak je i Federerova supruga Mirka zatražila prekid snimanja kada je videla koliko je njen suprug emotivan. Scena je duboko dirnula ljubitelje tenisa i označila kraj jedne od najvećih karijera u sportu.

„Novaku sam mu neke stvari koje su bile veoma lične i, znate, to je izazvalo nešto i kod njega“, priča Federer koji otkriva da se Novak rasplakao u njegovom zagrljaju, a potom se i sam rasppakao kada je pričao o emotivnom oproštaju od tenisa. 

„ Bilo je teško, videti sve igrače. Svi su bili emotivni. cele njihove karijere, ja sam bio tu. Endi, mislim da mu je cela njegova karijera prošla kroz glavu.  Na kraju je bilo samo, kao ok, misliim da je to to,  pomislite to je to, a šta sada“, rekao je Federer koji je i sam briznuo u plač.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>