Region

Svet

Darko Filipović o trudnoći bivše supruge: Ne zanima me, ne pratimo se!

Darko Filipović, poznati pevač, komentarisao je trudnoću svoje bivše supruge Jasmine, s kojom se razveo zbog njenog neverstva. Otkrio je da ga njen život više ne zanima, osim u vezi sa njihovim detetom.

Darko Filipović o trudnoći bivše supruge: Ne zanima me, ne pratimo se! Foto: Printscreen Youtube/Blic
Darko Filipović komentariše trudnoću bivše supruge Jasmine, ističući da ga njen život ne zanima. Nakon razlaza zbog neverstva, fokusiran je samo na njihovu ćerku.

U domaćim medijima osvanula je vest da je Jasmina, bivša supruga pevača Darka Filipovića, od koje se razveo nakon što ga je prevarila sa njegovim prijateljem, sada trudna. Darko je potvrdio da je čuo da se čak i porodila, ali naglasio da ga to ne zanima.

"Ne pratimo se na mrežama, ne pratim je nigde, mene ona ne zanima. Čuo sam i da se porodila, poštujem je samo zato što je majka mog deteta, to je sve", rekao je kratko Darko, vidno raspoložen.

Na pitanje da li se čuje sa bivšom suprugom, Darko je kratko odgovorio: "Vrlo retko, čujem se sa ćerkom stalno i sa njom komuniciram", zaključio je Filipović.


Možda vas interesuje:
Barbara Bobak otkriva detalje veze s Darkom Lazićem: Nikada se nije drogirao ispred mene!


Darko Filipović sa ćerkom - Fotografija Darka Filipovića sa ćerkom.
Foto: Printscreen Youtube/Hype​Nakon raspada braka, Darko je optužio Jasminu da ga je varala sa prijateljem - "Ne znam šta bih rekao na sve njene izjave, osim da je trebalo da kaže istinu, a ne ono što njoj odgovara," izjavio je Darko tada, pa dodao:Možda vas interesuje:
Nikolina Pišek iznenadila je svoje pratioce fotografijom!Jasmina, bivša supruga Darka Filipovića - Slika Jasmine, bivše supruge Darka Filipovića.
Foto: Printscreen Youtube/Hype​"Ako je nije sramota, neka vam kaže pravi razlog. Dugo me je varala sa, sada već bivšim prijateljem. Trebalo bi da je bude sramota jer su je svi njeni bližnji odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve telefona i ne brišem Instagram profile od sramote."

Možda vas interesuje:
Darko Filipović: Varala me je - iskrena ispovest o ljubavnim problemima!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>