TV Show

Parovi

Barbara Bobak otkriva detalje veze s Darkom Lazićem: Nikada se nije drogirao ispred mene!

Barbara Bobak, pevačica i bivša devojka Darka Lazića, otvoreno je progovorila o njihovom odnosu, demantujući glasine o njegovom korišćenju droga u njenom prisustvu, kao i o sopstvenim navikama u vezi s alkoholom.

Barbara Bobak otkriva detalje veze s Darkom Lazićem: Nikada se nije drogirao ispred mene! Foto: Printscreen Youtube/AmiG ShowBarbara Bobak otkriva istinu o vezi s Darkom Lazićem, demantujući glasine o njegovom korišćenju droga i govori o sopstvenim navikama u vezi s alkoholom.Pevačica je ispričala da je Darka upoznala na jednom svom nastupu, gde se on pojavio sa društvom. Naglasila je da je u to vreme bio slobodan, uprkos pričama koje su kružile.Barbara i Darko zajedno - nastup
Foto: Printscreen Youtube/Kurir


Barbara je dalje objasnila da Darko nikada nije koristio droge pred njom, niti joj je nudio bilo kakve psihoaktivne supstance. Dodala je da je svima poznato da je Darko sam govorio o svojim problemima sa drogama, ali da ona to nikada nije videla.

Što se tiče alkohola, Barbara priznaje da voli da popije u određenim situacijama, posebno pred nastupe ili kada je u dobrom društvu. "Ne alkoholišem se inače, ali volim da nazdravim na proslavama. Pred nastupe volim da popijem viski, a kada sam sa prijateljima, uživam u opuštanju. Nisam loša osoba kad pijem, naprotiv, volim da se zabavljam i budem dobra sa svima. Ipak, kada se previše opustim, jednostavno nestanem i odem kući," iskreno je ispričala Barbara.


Možda vas interesuje:
Milica Todorović otkriva detalje iz intimnog života! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>