Region

Svet

Novi viralni hit: Devojka inspirisana Harisom Džinovićem napisala pesmu!

Jedna devojka je postala viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila pesmu inspirisanu kontroverznim izjavama Harisa Džinovića o razvodu sa Melinom. 

Novi viralni hit: Devojka inspirisana Harisom Džinovićem napisala pesmu! Foto: Printscreen Youtube/Kurir
Otkrijte kako je jedna devojka postala viralna na društvenim mrežama nakon što je napisala pesmu inspirisanu Harisom Džinovićem i njegovim kontroverznim izjavama o razvodu. Da li će ova pesma postati novi hit ili ostati samo šala na internetu? Saznajte više o reakcijama javnosti i neočekivanim tetovažama koje su inspirisane rečima pevača.Jedna devojka postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila pesmu inspirisanu kontroverznim izjavama Harisa Džinovića o razvodu sa Melinom. Haris je nedavno okončao svoj brak, a njegove izjave izazvale su dosta pažnje i osude javnosti. 


Možda vas interesuje:
Legendarna izjava Harisa Džinovića sada je postala tetovaža! (VIDEO)


Tviterašica pod pseudonimom Volshebna je napisala pesmu koristeći Harisove reči kao inspiraciju. Pesmu je podelila na Tviteru uz poruku:

 "Ljudi, pozovite Harisa Džinovića, napravila sam mu pesmu: 'Kriv sam samo što sam davao'." 

Ova objava postala je hit na mrežama, ali ostaje da vidimo da li će pesma zaista postati popularna ili će ostati samo šala na internetu. Interesantno je da su neki ljudi čak počeli da tetoviraju Harisove reči "Kriv sam što sam davao", što pokazuje koliko su se izjave pevača proširile u javnosti.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>